【請教】係yahoo拍賣睇到嘅有趣手機

查看數: 19302 | 評論數: 12 | 收藏 0
關燈 | 提示:支持鍵盤翻頁<-左 右->
    組圖打開中,請稍候......
發佈時間: 18-9-2012 21:25

正文摘要:

本帖最後由 藤星 於 18-9-2012 21:26 編輯 Hello 呢排見到個個都用Andriod機,搞到都想 要番部尼玩下,於是就去左yahoo睇睇有 咩平玩機啦~於是比我發現左樣可疑物品...... 2012年7月最新上市的美國定制 ...

回復

藤星 發表於 18-9-2012 23:19:07
買定唔買. .自己考慮吧.. 我之前都好想買.. 但最後打消左呢個念頭..  ...
EY3P 發表於 18-9-2012 23:15

最怕比錢買難受~"

決定一係親身試機,一係忍一忍睇定啲

Thanks~!
EY3P 發表於 18-9-2012 23:15:45
收到!
藤星 發表於 18-9-2012 23:14

買定唔買. .自己考慮吧.. 我之前都好想買.. 但最後打消左呢個念頭.. :loveliness:
藤星 發表於 18-9-2012 23:14:24
所謂台版. 或其他OEM代工 .. 絕大部份都係山寨機 ;)

1.
Display : HTC官方果部係 4.7 吋 SLCD Mon..  解 ...
EY3P 發表於 18-9-2012 23:12

收到!
EY3P 發表於 18-9-2012 23:12:30
所謂台版. 或其他OEM代工 .. 絕大部份都係山寨機 ;)

1.
Display : HTC官方果部係 4.7 吋 SLCD Mon..  解像: 1200 X 720
呢部只係 4.7吋既 Super QHD  ... 解像:960*540

Ram : 官方果部 1Gb Ram.. 呢部.. 512 Mb

System 方面.. HTC 官方會內置Sence UI.. 但呢部無..

Cpu :Htc官方: 4 核 Terga 3 CPU .. 呢部.. A9 Dual-core (可能假

單單睇呢幾樣已經無得比..

2. iPhone 4 或 GS2 任何一部都比呢部優勝 ..

3. 唔值.. 講真.. 買山寨機自己上大陸或淘寶買.. 自己上去仲有價講
睇埋段片你就知呢部山寨機有幾廢..
http://v.youku.com/v_show/id_XNDEyMDkzNDYw.html
john456 發表於 18-9-2012 23:11:55
-_-...咁低要求!?
藤星 發表於 18-9-2012 23:09

聽聞大部份人一轉到大mon機(4吋above就會唔想使用3.5吋mon既iphone
藤星 發表於 18-9-2012 23:09:44
咁既話買部大過3.5吋就得....
john456 發表於 18-9-2012 23:04

-_-...咁低要求!?

john456 發表於 18-9-2012 23:04:06
IPHONE4已有

只係想平玩Andriod機
藤星 發表於 18-9-2012 22:58

咁既話買部大過3.5吋就得....
藤星 發表於 18-9-2012 22:58:43
查實你有幾多budget
iphone 4就算係8gb版都要3千5百幾wo...
john456 發表於 18-9-2012 22:43

IPHONE4已有;P

只係想平玩Andriod機

john456 發表於 18-9-2012 22:43:34
事實上有考慮比較平玩嘅galaxy ACE2~

但FD話IPHONE4絕對較好(?)唔好買

------------------------------ ...
藤星 發表於 18-9-2012 22:06
查實你有幾多budget
iphone 4就算係8gb版都要3千5百幾wo...
快速回復 返回頂部 返回列表