查看: 26639|回復: 180
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[遊戲討論] ☆☆☆ ''場主'' 既定義 , 你訓醒未? 到底你明未? ☆☆☆

關閉 [複製鏈接]

你訓醒未:

個post個point係 : 你冇咩貢獻仲好意思去禁D正常消費者者用咩槍
唔係話有錢大曬 , 今日都唔會再有人講D咁out既野
唔係話我有冇權去用咩槍 , 係話我感覺隻game既場主濫用緊一D權利
應該係話你地誤會左 場主 既定義
仲以為你地會明 , 點知仲係用緊果種死人大陸思想既想法去諗野

除非CSO出左專利比D冇錢既玩家去禁人用咩槍

我衣家淨係想CSO出公告

詳鈿說明一下 ''場主'' 既定義

係唔係見到個主字就以為自己可以話事

睇下我講野野岩定錯!

唔係話你唔比錢打機 比人屈機 就唔可以出聲 ,

不如你諗下人地做咩要咁著數整隻Game出尼比你玩 , 低智慧

70樓有人同我講埋曬D廢話:
佢話:

人地整隻奶粉出尼比你食 始終你都係冇咩比錢咁去禁D消費者用買既奶粉 , 你好好諗下先 , 我想奶粉商係呢方面做小小野 ,
咩叫公平? 咩叫出邊大把奶粉比我簡? 我有錢 , 我鍾意買咩奶粉就買咩奶粉, 鍾意點走水貨就點走水貨 , 我做咩要睇限奶令去做人?
我係消費者 , 港人應改名為 ''本地消費者'' , 希望奶粉商說明一下本地消費者既定義~!

大陸人係咁諗,而你依家個思想同佢地差唔多
希望你多角度思考問題

我答佢:
    奶粉就好似場一樣 你可以轉,但隻隻奶粉都一樣 你可以簡 , 不過你唔買奶粉可以喂人奶 , 人奶同奶粉就唔可以唔食 , 打機:你可以簡其他game , 易可以選擇買點/唔打機

同埋你知唔知你自己講緊咩? 咩走水貨 , 中國同香港係兩個地方 , 好多香港人都唔認自己做大陸人 , 同埋兩樣野既性質都唔同 , 點樣去比 , 遊戲係虛擬既野 完全冇實質既野係到

如果你想用奶粉尼同我講, 姐係咁,佢比D普通人奶粉你 你可以選擇加D營養粉落去 , 更加突顯到我想講既野 : 禁止人地買D營養粉溝埋一齊飲 , 好明顯 , 你有咩權去禁 大家都係消費者 , 且奶粉個個都差唔多價錢 , 你問下你自己講緊D咩 上邊普通人奶粉就係指玩家 , 同埋我呢個post係講緊場主既定義 , 點解你地個個都好似無腦咁
如果普通人奶粉同營養粉加埋一齊,就係指單機CS1.6 , 唔洗買點
如果你上網down CS1.6尼玩唔想比錢,就姐係指走水貨

無知果29位 , 訓醒未?

我用一筆大資金去整隻free online game出尼 , 當然要搵番D錢 , 其實你知唔知你唔洗比錢玩到隻game , 已經好好 , 你係隻game個server到阻住曬你知唔知

我唔明大家反對D咩野 , 係唔係大家已經比大陸人感染左

你冇錢你既事 , 係唔係先 , 你冇錢 最大原因係你冇能力去搵錢 , 你想搵個唔比錢玩online game既方法去打機係你既問題

人地整隻game出尼比你玩 始終你都係冇咩點比錢咁去禁D消費者用買/抽既槍 , 你好好諗下先 , 我想CSO係呢方面做小小野 ,

咩叫公平? 咩叫出邊大把場比我簡? 我玩得呢隻game , 我鍾意入咩場就入咩場 , 鍾意點玩就點玩 , 我做咩要睇場名去做人?

我係消費者 , 場主應命名為 ''開場者'' , 希望CSO說明一下 ''場主'' 既定義~!

場主係唔係最大權力果個? 唔係 , 我想講 , 隻game冇既功能 , 你唔好同我加落去

佢出左個功能係專用尼禁人用咩槍既 , 你地先同我講野

你地連最基本既道理都唔明 點樣做人!?

請詳細閱讀

成日話人用狗槍..狗槍

咁我唔用狗槍係唔係要用番cv m4 awp?(好似以前down隻唔洗錢既1.6尼玩咁)

咁不如玩番1.6 , 出cso既目的就係為左創造得更多元化

你自己唔買點 日日係到玩free game(你估會唔會真係free比你玩)

d消費者比曬錢 d傻人又禁禁禁

其實 , 你要知到 你只係開場果個仆 街

隻game點玩唔係你話事

唔係成日買點既你 檢討下..

禁m24 禁m24 , 唔買點既你真係想叫gm封左你ac佢

好簡單 , 到你有電鋸 你做場主仲會唔會禁

淨係識得講 : 唔鍾意 可以出去另外一個場

我果陣已經心諗 : 你估你係邊個 , 我淨係知我係一個正常既消費者

大家諗下 其實唔洗錢玩到線上遊戲 已經好幸福 ,

ps:人地要搵食

最後:你冇錢你既事 同你講番 唔鍾意唔洗禁人用咩槍 可以去玩唔洗錢CSO-NST

係間公司既角度 見到有人場名打禁 都心照

希望有人明白

byebye;)

CSO(唔洗比錢 不過買點更好) CS1.6(要比錢 之後唔洗再消費,仲可以改野)

小學雞 , 唔好咁天真 係個場名到打個禁字 好易封AC

敬祝大家遊戲愉快!

Have a good GAME!!

《CSO絕對武力》營運團隊敬上 (給消費者的說話)

消費者可以簡任何場去玩 我做咩要睇場名 我淨係知隻game允許我咁做

最後想同打大家洗番乾淨個腦  FREE 既 Online Game 冇狗唔狗呢樣野 只有唔比錢既你 同淨係識得download既你

最後同大陸人講: 番大陸 香港不歡迎你

評分

參與人數 2樂點 -10 Bravo! +1 收起 理由
AKB渡辺麻友 + 1 心聲
馬倫 -10 粗言穢語

查看全部評分

回復

冇就話狗槍
有就話神槍
回復 支持 反對

如果埸埸一般個個都用電鋸,咁就好玩了!
回復 支持 反對

哩個問題唔系今日先有
建議你自己開個場 場名打:乜槍都用得

不過有盲系雞仔亂入話你狗槍就系另一回事啦
回復 支持 反對

如果我比人話用9槍呢.我就會講,下,我係CSO買槍黎比你禁架?咁講D人就唔出聲
回復 支持 反對

cs1.6係要錢...老番先唔洗...
回復 支持 反對

我唔明點解必睇.你試下開個場.叫:咩槍都比用.咁我場根本就已經好混亂.挽狙awp vs m24.比枝可以行住黎射都中既m24對住把行住黎射都射唔中既AWP相比.相差係邊.好易睇
回復 支持 反對

cs1.6係要錢...老番先唔洗...
bryancpy 發表於 26-3-2013 23:08

犯法,不過你無比人捉咁解,好似你係cso到開外掛
回復 支持 反對

我唔明點解必睇.你試下開個場.叫:咩槍都比用.咁我場根本就已經好混亂.挽狙awp vs m24.比枝可以行住黎射都中 ...
1113233 發表於 26-3-2013 23:10

咁係你自己問題姐 你講緊咩? 你唔用m24, 直接d講, 姐係你簡把手槍同人打 都唔簡把好d既槍尼同人打 , 咁我衣家係唔係消費者呀!? 大陸人尼架你? 咁我冇awp點樣同你打
不如係直接d講 叫我唔好殺你 要比你殺 , 係唔係咁樣呀 大佬 ~!? 講極都唔明 唉~!
回復 支持 反對

我為最下個句而讚好
回復 支持 反對