查看: 3690|回復: 24
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[遊戲討論] 送小學堂序號

20分
獎勵     血腥瑪麗(3日)
序號     XNETABXR-XSMBNDWP-BXNHPNMF-TRRBETKN
    40分
獎勵     殘暴雷比亞+致命重傷(3日)
序號     RRFREZDT-RETDNDPM-TMEDASRM-NPPPNBMZ

20分
序號     DMFNHFDA-FFBDNKHT-WBHWFMPN-EWHEEHXH

40分
序號     XEASSHSN-HEXZNWRP-AZABXXRE-SRMDHDFM

20分
序號     NFXTTZDH-MXRMNZAM-TWMXEMFA-MWXMAXSM

40分
序號     WTPSRDDS-SANENXHE-TMAHWBAM-HZZWNNFA

20分
序號     EMMTWXEB-RSHSNFHN-TPDRSKPW-XRZWFERP

40分
序號     RKWDRKHM-HERSNEAP-AMMHHWKR-MMFWFWRZ

10分
獎勵     瘋狂基因藥水(3日)
序號     RAKZHMDR-KBSENSNK-AHFNWZBF-ENMAZKMK
    20分
序號     FBKXAEDD-MEPPNPTX-WTXWXHHD-WWENHDSE

40分
序號     XDEKKPSP-NBASNXED-AXEFARKB-WREFRNER

10分
序號     PDZSKHDF-BRMXNSZX-TNBAMRBK-XRFPSANP
    20分
序號     BFXKBPRR-ZAXNNHTS-TPBFNEKM-ANHADDXZ

40分
序號     SMZHPXKM-HDMKNTHZ-AZHWDKRE-XKDPRHTK
10分
序號     FEEXWAPZ-STZWNAAZ-TRZWHPAS-NDBZHDDM
    20分
序號     SMRNSREM-EEXRNHDE-BMXXZDXD-EXAZRRSE

40分
序號     WXNABHRF-AKENNNSR-TZFRPNNK-AMZTTWHX

10分
序號     WPSEEHFR-HNRKNETW-WDRFTWRZ-PDXPKPSE
    20分
序號     NSXETNBA-FSWWNMFE-AWEFSHAH-ABHMWADD

40分
序號     EBHFWFAD-ZMDDNADA-TFKHMETB-EFZZMTSD

10分
序號     SDZKSFEH-SHFMNBPF-AMHFFDRT-MDMPMMZT
    20分
序號     AKHBRTBF-ZKTWNKDN-AASXZWFP-SSFNZHDK

40分
序號     DXRFKFDN-ERSDNKPK-WHTSASKT-SFTKWASE

10分
序號     DPKAWKPR-SPPXNWBE-WPMBSTRA-KDRWADXT
    20分
序號     NRPMBMRM-PSXBNNMW-AMSZWHEH-RBSHSWFR

40分
序號     NZHTXZSM-TKEANDEE-WFZHBKFW-AFBHKPKD
回復

謝謝了
回復 支持 反對

混吉全部被使用
回復 支持 反對

謝了~
這是我小小的一個序
70分 m32
RBWWBBRB MAHPNNAF TFZZETTK SWMXHMFK
回復 支持 反對

我想試吓玩救贖...
其實一日就夠...
俾我炸幾場玩吓就得...
但係咁多次都執唔到序號...
回復 支持 反對

我想試吓玩救贖...
其實一日就夠...
俾我炸幾場玩吓就得...
但係咁多次都執唔到序號... ...
血映雪 發表於 28-4-2013 13:14

咁你又真係慘左啲.....
(我的序俾人汁了嗎?)
回復 支持 反對

混吉全部被使用
szesiulong 發表於 28-4-2013 12:59

唔明白點解多數啲人用咗人哋送嘅序號之後係唔會回帖講句"多謝"...
亦都唔會講自己用咗邊啲序號...
偶然會有啲有禮貌嘅會員會講...
但係十個裏面有九點九個都唔會講...

所以會令其他會員試完先知運吉...
浪費咗啲時間...
回復 支持 反對

咁你又真係慘左啲.....
(我的序俾人汁了嗎?)
p032003 發表於 28-4-2013 13:17

依家喺朋友屋企...
冇得開CSO...
回復 支持 反對

唔明白點解多數啲人用咗人哋送嘅序號之後係唔會回帖講句"多謝"...
亦都唔會講自己用咗邊啲序號...
偶然會 ...
血映雪 發表於 28-4-2013 13:21

可能 台灣玩家/香港玩家的分別

我尋曰肯nk cso 問個樓主小小野,佢就當我串佢la

我相信同樣問題走去台灣巴哈姆特道問,吾知又會點呢?

可能係港服玩家開始年輕化La

我睇到tw 果d分享區 十個有八個都會回复:多謝,之裹

香港分享區就真係... 不過我又會考慮到可能佢地可能真係啞左

又或者父母/老師 真係無教佢地咩叫禮貌

最後咪當體諒一下佢地Lo
回復 支持 反對

回復 7# 血映雪

話唔定有啲人係用完跟住扮未用過咁,
擺上黎話比人
當然未必個個都係咁既.
回復 支持 反對