查看: 4014|回復: 26
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[遊戲討論] [最新之6分31秒]試玩新場之恐懼之間,share with all of u!

(轉自巴哈姆特@CSO31303)

時間上只是一個初階的指標,畢竟只是剛出的新圖,對Boss的弱點還是摸索階段!
因頗多人還沒有開到第三章的傷害報告,還有隼雷也有不足。

其實,一開始出現的那隻絕對防線的王,只是在浪費時間,給你賺錢而已。
打王分3 parts

第一部分,打牠的觸手
第二部分,打牠中間的鐵塊,有人說可以把那2條觸手打斷,與其浪費時間在打牠的觸手不如認真打牠的那塊鐵塊吧><
第三部分,當然是打牠的眼睛囉,不過是在牠睜開眼睛的時候才打,閉眼時就打牠的觸手><最重要的是一定有人用風眼上到那平台裝c4(走進去蹲跳吧),那c4對牠的傷害挺大的喔,而且在裝c4這段時間,牠的眼睛會睜開,你就要把握這寶貴的時間@v@

不過在打王的時候,牠有時候會吸你進水的或者把你推到後方,小心點,站在牠兩條觸手的中間好像安全點
最重要的是,不要亂打保羅,把保羅拉去沒人的地方才爆吧,不然會害死隊友,小心最後會game over><
每次打死王後,一定要向右走,不然就gg了,haha!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

26/4的新記錄
http://www.youtube.com/watch?v=fUArjo0VBh8&feature=youtu.be

這是 29/4的最新記錄: 6分31秒

---------------------------------------------------------------------------
歡迎大家進行友善的討論,不喜語無倫次、胡亂生事之人。
你們所提問的疑惑,樂意為你們盡量解答。
如有更快的記錄,亦歡迎分享。

---------------------------------------------------------------------------------------------------------
失足尚可挽回,失言無法補救。

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
回復

支持!支持

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
倉井影 -5 內容太簡單,欠缺個人見解,如要撤銷請PM我 ...

查看全部評分

回復 支持 反對

嗯~~ 我想仲可以快既時間真係唔會多, 最多可以快10-20秒左右!!
回復 支持 反對

你好呀,同我問下你地個團長,可唔可以收我!我有7A!
好想同你地一齊玩呀,唔該曬你先!
回復 支持 反對

哇 6:31阿 呢個系我到依家見到既最快時間!真系勁
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
受到警告 7#
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
回復 支持 反對

樓主, 你都係唔好響度出post 喇!!!
尼度自己人玩晒多架喇~文盲又多, 自我澎漲既人又多!!!
你無謂比人串啦!!! 浪費你一番心機~
回復 支持 反對

我最快都要8MIN
回復 支持 反對

回復 8#realdoll

我都認同你既講法,點解上面有人打"支持、支持"就比人話內容不充實而扣分,
(當然我都覺得系超唔充實,版主扣得有道理!)

但點解有人就日日打"push、push"而無事呢?唔通英文就叫充實?定系各位版主把尺因人而異?
我相信,如果真係一篇好文章,版主必定會自行置頂,而唔系人地push就強迫我地每一日都見佢d舊文章,變相日日自行置頂。呢種咁自私既行為,其心可諸!

反正我地可以做既選擇唔多,繼續接受留底/無法接受離開。

當然希望呢度仲有值得留戀既地方,比人知道,樂古仍然系屬於大家既,有一班有素質,有熱情,公正持平既版務系度維系各網友既利益,而並唔系只屬於一、兩個人既小圈子!
回復 支持 反對