打印 上一主題 下一主題
收起左側

[遊戲討論] 其實呢隻GAME仲有佢既價值 希望大家唔好退~(字海)

cd-rom  高登個ser就係比你班友搞到慢哂
中出即飛 發表於 2-6-2013 16:50

你有會員ser可以入架嘛巴打
我入唔到
要同人逼forum1-8
回復 支持 反對

你有會員ser可以入架嘛巴打
我入唔到
要同人逼forum1-8
p032003 發表於 2-6-2013 16:54

藍絲
回復 支持 反對

藍絲
中出即飛 發表於 2-6-2013 19:20

女仔玩cso都好咩下....
(我只係見過幾個)
回復 支持 反對

回復 4# 童言無忌

B3 真係好好
但係唔係人人都真係咁多錢去哂時間 草錢UP機去玩

咁咪去玩CSO~~
回復 支持 反對

又再退出,好唔好遊戲就各人定義
以下係我睇法,唔好引起鬧戰

cso因為係免費遊戲,所以賺錢方法就係靠人買點
...
童言無忌 發表於 14-5-2013 12:25

睇到你咁講就覺得自己搞笑  買左隻bf3  但係就冇支援dx11既顯卡  睇尼隻game要擺多幾年先玩得
講番掛果個年代真係好正...死左都唔知咩事   不過最記得玩機甲果時  見到對面有無限血都總會有幾個肥仔一齊用斧打死佢 殺到佢真係幾happy
btw cso的確是好既online  模式多  不過到e+我都係唔明足球mode係點玩
回復 支持 反對

睇到你咁講就覺得自己搞笑  買左隻bf3  但係就冇支援dx11既顯卡  睇尼隻game要擺多幾年先玩得
講番掛果 ...
乂夕陽乂 發表於 3-6-2013 09:35

足球mode我一入場十秒內比人踢。。唔知咩事
回復 支持 反對

其實CSO人氣大不如前

我認為主要3大原因

科技武器泛濫,玩家素質差得罄竹難書及代理商無能

首先科技武器泛濫,基本上部分科技武器的技術成份少得可憐

除了傷害略低(雷神,爆能脈衝:26%;極速飆風:23%),基本上大部分科技武器的後座力很低,新手亂槍掃射也可以拿到1-2個人頭

殭屍模式:一個電鋸加精準,基本上要做top1不是難事

試問對一些免費玩家來說,是不是一個夢魘?

強化系統:有人說破壞平衡,有人說不是

我就拿一個平衡點:沒有公平可言,不過也不是破壞平衡

其實強化系統只是另一個C-Box,只是解碼器轉為各種零件而已

玩家需要投放不少point和gash,來期望得到較完美的數值

不過「一將功成萬骨灰」,有人拿到完美的數值,也意味著有不少人失敗了

要得到完美的數值,還要講求運氣,沒有運氣,你用100個零件也是無補於事

玩家素質罄竹難書

在洗阿修羅勳章時,至少見到十幾名玩家在打王時才進來領便當,有一些惡劣得「光明正大」掛機

加上有些可憐人眼紅別人的戰績或無法反駁別人的道理,就用踼卷來發洩不滿;更可笑的是其他人竟然縱容他,甚至一齊按下F3

難怪不少玩家表示:CSO?只是一個垃圾的CS變種online,不要將這種垃圾與CS系列相提並論

請問CSO玩家,你想玩一個垃圾遊戲,或正常遊戲?閣下自行選擇

代理商無能,這個問題我明天才補充
回復 支持 反對

女仔玩cso都好咩下....
(我只係見過幾個)
p032003 發表於 2-6-2013 21:54

呀哥介紹我玩
回復 支持 反對

其實CSO人氣大不如前

我認為主要3大原因

科技武器泛濫,玩家素質差得罄竹難書及代理商無能

首先科技武器 ...
v1w1 發表於 3-6-2013 18:24