打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 龍紋出左後 逍ser最新勁人狀況 及逍ser兩邊打交為何會win會輸

關閉 [複製鏈接]
原來逍SER仲有交打!加油
賜座男 發表於 9-2-2014 20:09

天國勁既打手不嬲都大把 輸就輸掛峨吾夠佢多
回復 支持 反對

你班友重玩緊,悶唔悶架
回復 支持 反對

不知所謂,你問吓神通呢兩日跌左幾多經,犬噬同TURNTURN敢唔敢野外打交開紅,
隻溫鑑良冇左隻重樓,仲有 ...
鐵X鏟 發表於 9-2-2014 20:22

不知所謂果個係你 我打交都見吾到你開紅啵 吾開紅 殺到人既得可染兒 你就爆晒喇叭以為自己殺咁
回復 支持 反對

不知所謂,你問吓神通呢兩日跌左幾多經,犬噬同TURNTURN敢唔敢野外打交開紅,
隻溫鑑良冇左隻重樓,仲有 ...
鐵X鏟 發表於 9-2-2014 20:22

打隻哈大霸 吾怪得要尚咁多玄抗啦 原來驚比人秒
回復 支持 反對

你班友重玩緊,悶唔悶架
溫鑑良 發表於 9-2-2014 20:24

得閒尚尼睇下咪知悶吾悶咯溫生  打佢一個槍霸王就吾悶啦
回復 支持 反對

你吾好拎番暑假D野出尼講 佢點做吾代表我做法啵 況且 佢呢家都繼續同你打 繼續話你 我吾覺得 ...
200863 發表於 9-2-2014 20:20

撐....有咩用,白花輸到連自己個幫都唔要,艾斯同白花出左群雄去左邊呀?
隻私穴比人一打就坐寒玉或者OFF......

而家衰左就唔提暑期既野,你就唔好提你地幾時贏過我地,因為都係暑假既事,
乜都唔提,驚比人知你地咁廢,叫版主刪左呢個POST好唔好?

PS:我都廢事再同你呢D垃圾吹
回復 支持 反對

天國勁既打手不嬲都大把 輸就輸掛峨吾夠佢多
200863 發表於 9-2-2014 20:23

你地都叫唔多掛峨?
如果你地有3隊人打交,剎惡人一拖五,你地每隊2,3隻,咁都唔叫多掛峨 =.=

老實講,勁峨你地就唔多,掛峨一定多過我地好多
回復 支持 反對

你地都叫唔多掛峨?
如果你地有3隊人打交,剎惡人一拖五,你地每隊2,3隻,咁都唔叫多掛峨 =.=

老實講, ...
鐵X鏟 發表於 9-2-2014 20:32

數下我地打交出幾多隻峨 先話我地掛峨多啦 邊似你地KEIKEI開幾隻出尼做掛峨啊
回復 支持 反對

哈哈 我係天龍2都有玩過下逍SER 當時個AC叫阿正 入左天國盟玩 當時都好似係55波
PS 依家無玩逍SER LU 依家 ...
賜座男 發表於 9-2-2014 20:21

而家有鬼得打,成班天國都唔敢出黎打,你嗰時用亞正,仲好玩過而家隻劍英(fafa)
回復 支持 反對

撐....有咩用,白花輸到連自己個幫都唔要,艾斯同白花出左群雄去左邊呀?
隻私穴比人一打就坐寒玉或者O ...
鐵X鏟 發表於 9-2-2014 20:29

佢兩個輸到自己個幫都唔要 呢家白花吾糸番左尼咩 艾斯點解要出去吾洗同你解釋  佢吾糸輸到走 係無時間玩 出到和平 有無ON過先
回復 支持 反對