打印 上一主題 下一主題
收起左側

[公告]愚人節即興活動<截止報名>

關閉 [複製鏈接]
吉澤明步 該用戶已被刪除
回復 支持 反對

會員名:笨笨小子
事件名:熄機事件
事件:有人係msn度sd個file俾我,叫我解壓開左佢,點知開話"你笨了,再見吧",之後就熄左機
我reboot機開番msn果陣佢祝我愚人節快樂 -.-"
回復 支持 反對

會員名:pong2601

事件名:酒樓記
事件:昨晚到某酒樓食飯..]]
       之後又因某某事有紅雞蛋
       食就緊係令完玩左一陣先
       我相信大家都知雞蛋係企
       唔到架la..但係佢地就可以
       張雞蛋企到係到..我諗極都
       諗唔到點解=.=之後其實就
       係佢地一下好大力咁整落張
       台到咁咪平左企到..就係咁就
       比人玩左咁耐..我又真係=.=
bao_35
回復 支持 反對

會員名稱:笨旦豪_KY
事件名稱:我愛你bao_30
事件:4月1日都家都知係咩日子啦....
yesterday我就on左我既msn
之後我就見到我d女同學on左
之後緊係同佢地傾下計啦.....我同佢傾緊果個人呢
佢就平時上上下堂都會see住我,,,,我諗佢可能有少少love我啦
之後呢,,我見今日係4月1日,,就同佢玩下
首先我同佢講有件事我想講好耐
但係一直都唔夠膽同佢講,....
之後我就同佢講係一開學我見到你個樣既時候
我就愛上左你...家下我想同佢講一句野
就係我愛你,,,,...之後佢冇講野一陣....
之後佢話....你講真ga
我話...我個樣唔似講真咩....
佢就話.......我都係好愛你
之後我就講你可唔可以做我女朋友呀
佢就話...好呀@o@
過左一陣,,,佢就話一陣我地一起去街啦
我就同佢講我岩岩講果d野係講笑ga咋
祝你愚人節快樂!
回復 支持 反對

為何這麼多不成立.?
回復 支持 反對

Originally posted by 笨笨小子 at 2006-4-2 12:04:
會員名:笨笨小子
事件名:熄機事件
事件:有人係msn度sd個file俾我,叫我解壓開左佢,點知開話"你笨了,再見吧",之後就熄左機
我reboot機開番msn果陣佢祝我愚人節快樂 -.-"

趨呢個野我都有啵^^"再見了 笨 蛋 唔係咁咩?
回復 支持 反對

Originally posted by 自由之光 at 2006-4-2 18:50:
為何這麼多不成立.?

應該係格式唔arm`-3-
回復 支持 反對

會員名:惡魔M仔

事件名:電話和樓上壞小孩記...
事件:我沒有說過電話給任何同學聽...今天,我放學回家後,有人打電話來,我聽果陣,
無人出聲..我以為有人玩電話,關鬼左佢,點知我一收線,砰一聲有人大力打道門,
我上打開門開個明白,打開門後,一個人也沒有,我行出LIFT口睇下...又砰一聲,
我回自己家門口看,門關了...之後我聽到一些鬼叫聲...聰明的我也想到今日是4月1日,大多比人玩吧...我聽到d聲唔理,係門口等開門..等左10幾min..我無耐性..開始急起來...之後我朝往有鬼叫聲的樓梯行下去,點知突然有人點一下我的後頭,我馬上轉頭看..沒有東西...之後..突然係後面有人哇一聲..因為無防範..我也o下一o下...
結果我睇佢地係冰個..原來係我上面樓好衰果個令仔..同我差唔多年紀大...同班一齊玩野..可是我問..為何你知道我家電話,佢話..[我地無打過電話比你]...
呢樣野先o下親我...咁岩一收線..有人砰門...奇怪就在電話..
我諗左成晚都百思不得其解,最後..今日返學時...我班可以說是朋友的朋友,琴日打電話比你想玩你..但係你聽左一次之後..收左線..我打第二次點解會有第二個人聽既..!?
我講件事比佢地知...原來佢地玩野..係我手冊度睇到我個電話....
但係我同同學都仲覺得好奇怪..時間真的是剛剛好..難道真的有鬼?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~最後一位~~~~~~~~~~~

已截止報名

[ Last edited by 閃靈* on 2006-4-2 at 07:05 PM ]
回復 支持 反對