樓主: wongfutszto2002
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[禁止修改] [原創捉捉] 惡靈古堡 外傳 之 惡靈重現(十六) ! 第十六版完成度 : |||||||||| 100 %

我第1次玩 請問點樣轉兵
回復 支持 反對

你所講 ge 轉兵係國王轉定係咩野轉 @@?
回復 支持 反對

Originally posted by 柒人 at 2006-9-11 18:52:

我聽miracle_chan講
你去搵佢

我有講個咩,被何我不知>_________<"

==========================================
會唔會考慮加長遊戲時間整5轉= =?
回復 支持 反對

Originally posted by miracle_chan at 2006-9-12 00:32:
會唔會考慮加長遊戲時間整5轉= =?

宜家4轉都算係隱劇
如果再整5轉就唔係敢好
更何況都係要睇下宜家玩惡靈既玩家覺得16點
回復 支持 反對

加長遊戲時間其實可以當隱劇咁整 A_A
好奈之前已經有諗過 ,
不過仲未定好幾時會加 ^~^
回復 支持 反對

8p 加長時間的話 ...
車車一定會爆的 ^~^

至於隱劇方面 ... 無可奉告 @.@"
回復 支持 反對

thx!!bao_45
回復 支持 反對

係呢 ...
大家對新加入 ge 祭壇系統有冇咩意見呢 @@?
回復 支持 反對

等人講呢句好奈了 ...
終於有人出聲啦 >"<

如果 6 個 p 都係神手的話 ,
8p 要係短時間殺兩個根本係冇咩可能 ,
但係 ... 邊有可能場場齊勁人 ,
就算係我玩 ... 要搵齊 6 個都係一件好難 ge 事 . =.=
所以 ... 馬勇應該會係下一版減返小小攻 ,
作為平衡 , 至於減幾多 ... 唔講住 ^~^

係呢 , 有冇人用過破壞者 a_a?
回復 支持 反對

呢個惡靈16 好似話大家都提升左...8p + 左亡靈 .1~6p 550 kill 3 轉..750 kill 4 轉等等...不過我覺得好似 8p 著數小小.... 殺得多愈著數....所以好似 8p 前期著數...1~6p 就後期....雖然減左200 人3轉 同 + 左4 轉等等.....不過8p 殺得多人愈有利....1~6p 後期都唔知有冇命550 kill.... 不過我打左 4 場咋 ..因冇咩時間...... 係完成 .... 唔計中途棄....我都覺得好小......所以呢d 都係我既意見....不喜勿凸
回復 支持 反對