打印 上一主題 下一主題
收起左側

足球俱樂部改革:估波應增加那項?

關閉 [複製鏈接]
歐聯呀歐聯呀歐聯呀歐聯呀歐聯呀歐聯呀歐聯呀歐聯呀歐聯呀歐聯呀歐聯呀歐聯呀歐聯呀歐聯呀歐聯呀歐聯呀歐聯呀歐聯呀歐聯呀歐聯呀歐聯呀歐聯呀歐聯呀歐聯呀歐聯呀歐聯呀歐聯呀歐聯呀歐聯呀歐聯呀歐聯呀歐聯呀歐聯呀歐聯呀歐聯呀歐聯呀歐聯呀歐聯呀歐聯呀歐聯呀歐聯呀歐聯呀歐聯呀歐聯呀歐聯呀歐聯呀歐聯呀歐聯呀歐聯呀歐聯呀歐聯呀歐聯呀歐聯呀歐聯呀歐聯呀歐聯呀歐聯呀歐聯呀歐聯呀歐聯呀歐聯呀歐聯呀歐聯呀歐聯呀歐聯呀歐聯呀歐聯呀歐聯呀歐聯呀歐聯呀歐聯呀歐聯呀歐聯呀歐聯呀歐聯呀歐聯呀歐聯呀歐聯呀歐聯呀歐聯呀歐聯呀歐聯呀歐聯呀歐聯呀歐聯呀歐聯呀歐聯呀歐聯呀歐聯呀歐聯呀歐聯呀歐聯呀歐聯呀歐聯呀歐聯呀歐聯呀歐聯呀歐聯呀歐聯呀歐聯呀歐聯呀歐聯呀歐聯呀歐聯呀歐聯呀歐聯呀歐聯呀歐聯呀歐聯呀歐聯呀歐聯呀歐聯呀歐聯呀歐聯呀歐聯呀歐聯呀歐聯呀歐聯呀歐聯呀歐聯呀歐聯呀歐聯呀歐聯呀歐聯呀歐聯呀歐聯呀歐聯呀歐聯呀歐聯呀歐聯呀歐聯呀歐聯呀歐聯呀歐聯呀歐聯呀歐聯呀歐聯呀歐聯呀歐聯呀歐聯呀歐聯呀歐聯呀歐聯呀歐聯呀
歐聯實在太精彩啦><!
回復 支持 反對

Originally posted by piyopiyo at 2006-10-7 20:47:

每天最高分才獲加分,這種浪費時間卻得不到甚麼回報的事有人做嗎
有這麼多的競猜項目,不是太麻煩了嗎?
我們版主只有2個
去應付3個版,利記已經很長時間未見過了,只是間中客串,只有小longman一個處理3個版,還要 ...

籃球版只係冇人係度ga時候先去..-333-"
(你真係了解我姐XDD")
回復 支持 反對

Originally posted by 小Longman at 2006-10-7 22:37:

籃球版只係冇人係度ga時候先去..-333-"
(你真係了解我姐XDD")

你識打籃球架咩?= =
回復 支持 反對

Originally posted by wilson1993912 at 2006-10-7 22:39:

你識打籃球架咩?= =

識識地..不過好廢..
我屋企樓下就係籃球場..
回復 支持 反對

Originally posted by 小Longman at 2006-10-7 22:41:

識識地..不過好廢..
我屋企樓下就係籃球場..

我都好廢,得校隊資格,同我玩下呀...
回復 支持 反對

我覺最好有晒歐洲四大聯賽la~ 不過咁樣搞通常d人只會投個d勁旅,而忽略左d小球隊~同埋有可能會好麻煩~ 咁我就投左歐聯~ 至少包括晒所有歐洲既聯賽~ but still, 我希望可以加埋香港ge聯賽~ 等大家都有機會接觸下香港足球~ 促進香港足球事業~
also, 個d大型ge國家隊比賽,等到入淘汰賽先估都
回復 支持 反對

Originally posted by ShadowSlave at 2006-10-7 22:49:
我覺最好有晒歐洲四大聯賽la~ 不過咁樣搞通常d人只會投個d勁旅,而忽略左d小球隊~同埋有可能會好麻煩~ 咁我就投左歐聯~ 至少包括晒所有歐洲既聯賽~ but still, 我希望可以加埋香港ge聯賽~ 等大家都有機會接觸下香港 ...

如果整晒4大聯賽我會忙死的..bao_50
回復 支持 反對

Originally posted by 小Longman at 2006-10-7 22:53:

如果整晒4大聯賽我會忙死的..bao_50

唔緊要啦...
我太愛你了>3<
回復 支持 反對

[quote]Originally posted by
回復 支持 反對

[quote]Originally posted by
回復 支持 反對