打印 上一主題 下一主題
收起左側

希望所有人都入一入

無論人地既劇情點差都好
>>如果有人未參考過人地的劇,整D低能到無人有的劇,觸發都無一個
都可唔可以專重一下人地
>>你係咪覺得佢有呃帖心態(就算無都有D火啦,post個低能劇)
批評係可以,但唔好太盡,例如(叫人地以後都唔好整呢d劇)
>>呢個我同意 唔好太盡 有D人有時真係太過火

整劇的人,浪費自己的時間去整劇
比你地d連劇都唔肯整既2世祖大帝玩
>>有D批評別人的人 有時做的劇超出名
你下載左人地既劇黎玩,不但只仲要罵人既劇廢
>>又唔係罵人, 係罵個劇姐 我唔覺得好無品囉 除非用D粗口來罵人個劇 就有D侮辱
咁無品的事......版主又唔理
>>承上題,我唔覺得好無品 就算真係無品 版主無時間理咁多野 不如你試下做
就算好唔好玩
我都認為應該要說聲多謝,禮貌好緊要
>>你講得好岩 不過承上題(全部),如果你整個超29,29到無淪的劇
識講多謝的應該得你

評分

參與人數 1樂點 -2 收起 理由
陽光Hi-C -2 注意用詞

查看全部評分

回復 支持 反對

原帖由 江仔江仔 於 2007-5-20 20:27 發表
無論人地既劇情點差都好
>>如果有人未參考過人地的劇,整D低能到無人有的劇,觸發都無一個
都可唔可以專重一下人地
>>你係咪覺得佢有呃帖心態(就算無都有D火啦,post個低能劇)
批評係可以,但唔好太盡,例如(叫人 ...

個劇29你可以唔玩架
但唔專重人就唔得
如果個個有你呢d心態就真係死得
回復 支持 反對

原帖由 @雄@ 於 2007-5-15 14:12 發表

當然不是指全部人
指某d人

近日我的確見好多2世祖
玩完人地d劇又後一句多謝都冇
仲要罵人d劇廢
真係好傷作者既信心
咁無品既事真係唔要得

我之前想做版主,,唔俾我做..
回復 支持 反對

原帖由 ※暗雪之雷※ 於 2007-5-23 08:17 PM 發表

個劇29你可以唔玩架
但唔專重人就唔得
如果個個有你呢d心態就真係死得

我的論據指我唔會唔專重人
最多都係罵佢個劇
回復 支持 反對

原帖由 江仔江仔 於 2007-5-20 20:27 發表
無論人地既劇情點差都好
都可唔可以專重一下人地
批評係可以,但唔好太盡,例如(叫人 ...

無觸發就叫低能?
咁玩綠亞個d係咪低能先?
有時我唔想玩綠亞個地圖,自己整個地圖黎玩
咁又叫低能?版主有限制d劇點整咩?
咁叻又唔見你整多d劇頂爆哂個版

評分

參與人數 1樂點 -2 收起 理由
陽光Hi-C -2 注意用詞

查看全部評分

回復 支持 反對

原帖由 ~pipi~ 於 2007/5/25 03:06 PM 發表

無觸發就叫低能?
咁玩綠亞個d係咪低能先?
有時我唔想玩綠亞個地圖,自己整個地圖黎玩
咁又叫低能?版主有限制d劇點整咩?
咁叻又唔見你整多d劇頂爆哂個版

-------------------
唔好咁燥- -""
---------------------
無論人地既劇情點差都好
都可唔可以專重一下人地

批評係可以,但唔好太盡......
--------------------------------------
佢果僚係問題  - -""
唔好誤會佢話果d係"低能"劇

從綠色字所見,佢唔係果d"識玩唔識整但係又串人地唔夠叻"果d人

唔好咁燥啦= =""    有口是和,冇口都是禾

--------------------------------------

離左題- -""
那便要回樓主喇^_^
-------------------------------------

如果整劇果個人整左成年都唔識用
觸法....我個人覺得底打XD
回復 支持 反對

原帖由 @雄@ 於 2007-5-15 14:12 發表

當然不是指全部人
指某d人

近日我的確見好多2世祖
玩完人地d劇又後一句多謝都冇
仲要罵人d劇廢
真係好傷作者既信心
咁無品既事真係唔要得

多謝人唔係要pm人咩??有得係帖多謝咩= =

多謝左你都唔知(不過我都少做pm= =+
回復 支持 反對

我認為人地好有熱誠晒時間去整劇,人地係有貢獻(即使係廢劇),人地都係想到一個覺得好玩既劇先整出黎

post上黎諗住大家比d意見,你如果話佢 冇用,廢 等等的字眼,人地會覺得好hurt

打個比喻 你突然諗到個idea 整到果樣野出黎之後諗住拎比人睇 如果人地話你廢 冇得用,

你又係咪好hurt呢
回復 支持 反對

我本身也是做劇情的人,我想有些人應該認識我,我是真三國無雙作者
確實整劇情很辛苦的,況且任何回報都無,我雖為整劇之人但我也很尊重、敬重
其他所有整劇人。
回復 支持 反對

我本身也是做劇情的人,我想有些人應該認識我,我是真三國無雙作者
確實整劇情很辛苦的,況且任何回報都無,我雖為整劇之人但我也很尊重、敬重
其他所有整劇人。

評分

參與人數 1樂點 -1 收起 理由
陽光Hi-C -1 系統性連帖

查看全部評分

回復 支持 反對