查看: 57430|回復: 30
收起左側

[綜合討論] [轉貼]+[分享]Ro2推出日期要遲多幾個月啦

轉貼

期待《RO 2》的台灣玩家要再等等了!遊戲橘子執行長劉柏園今日表示,為了使台灣玩家徹底體驗這款大作的魅力,已與原廠協商針對韓國與海外測試時內容再強化,因此《RO 2》在台上市時程預定為明年第一季。

原本遊戲橘子期望在今年第四季讓玩家體驗到《RO 2》的豐富內容,不少台灣玩家也相當期待;但劉柏園指出,公司相當重視這款大作,希望讓它上市時內容更加完備,因此與原廠溝通後,目前積極修正在海外測試時看到的問題,並強化遊戲內容。

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
以下個人分享耶*0*
#1 遊戲圖片區
#2 遊戲影片區

咁姐係話唔會07年內推出啦*0*

最快都要08年1月^_^

...d:lol

本人熱烈愛載Ragnarok Online 2

ro2...

呢個係桌布黎ga@@                                         :lol

型*0*

你隻鞋....你都著幾大ga wo

好令女

:lol :lol :lol    ;P ;P ;P

.........:lol

好正-v-我只係講緊背景既中央城門*0*

曳....睇唔到

你又想點ja

小姐你想點ja

=----=+""

女主角:哎呀

細細界 會變花花世界 OEO OEO OE OE

城牆...型

佢地唔係比怪打死-3-而係情感動作既趴街ja@_@

唔知你地係留意天空定人物呢.......................我就留意天空xdd"

唔知你地係留意天空定人物呢.......................我就留意天空xdd"

-0-隻娃娃條利....申到咁出...想抽水aR

令爆啦*0*

呢張相中既女主角...係女法師黎^^ 仲有某d魔術...好似出龜波氣功咁ga^^

ccccc中央教堂*0*

騎士*0* 呢隻怪..我諗有玩ro都知咩黎啦ccc

呢張相係封測時..唔係內測*0*內測已修正在水中會有條計氣棒*v*就冇氣就要返上水面吸氣 1秒左右ja""

一個字....掂呀....哎呀*v*兩個字黎既添:ro08:

跳躍既影子 覺得滿意嗎*v*

5知咩黎

呢招應該係騎士招技*0*!

npc@@感覺到d咩呢大家 ccccc

女劍士

卡哇伊呢*0*

呢個係女法師*3*

夜媽媽...Orz

kiss >3<!"我都想呢

單選投票, 共有 346 人參與投票
您所在的用戶組沒有投票權限

評分

參與人數 1樂點 +20 收起 理由
bebe456 + 20 超級感謝你,遲加分真係sorry

查看全部評分

回復

#2 遊戲影片區

封測小片段 #1

封測小片段 #2

封測小片段 #3

評分

參與人數 1樂點 +10 收起 理由
bebe456 + 10 熱心協助,不過已經減返連貼分

查看全部評分

回復

= = 搞到我唔想玩去到勁想快d 玩囉
有得跳有得跑
同ro 差好遠
不過呢隻game 封測左咁鬼耐    冇咁上下野點吸引到人繼續玩@@
回復

原帖由 冰嵐月 於 8-11-2007 19:12 發表
= = 搞到我唔想玩去到勁想快d 玩囉
有得跳有得跑
同ro 差好遠
不過呢隻game 封測左咁鬼耐    冇咁上下野點吸引到人繼續玩@@

2千蚊同樂古

係得你理我-0- 或者咁講..係第一個既留言者 首先我好多謝你

韓測左幾次嫁啦 內測冇記錯係一次

佢愈改愈真實囉*0*高空跳地面會死-3-之前封測唔會ga...所以好多人做空中飛人咁行節徑*0*超快的說

到時一齊玩呀
回復

收費既我唔玩
梗係終生免費啦~~
佢地都可以賺到錢
回復

唔係呀~~呢隻game收錢我都玩呀
回復

最重要都係要買張ram卡= =
我琴日第一次玩韓板...自己部電腦太廢..有Dlag...但好好玩!!
回復

原帖由 衰仔包 於 9-11-2007 11:58 發表
唔係呀~~呢隻game收錢我都玩呀

志同道合

原帖由 ↗漩渦名人↙ 於 9-11-2007 14:30 發表
最重要都係要買張ram卡= =
我琴日第一次玩韓板...自己部電腦太廢..有Dlag...但好好玩!!

-3-換display卡[email=lo@@8800GT]lo@@8800GT[/email] 只係1880蚊ja=3=

回復

我x1950 pro 都玩到
但係面家韓服太多bug 同埋 根本未整好就公測
仲有好多問題  希望佢出個陣會搞好晒佢
我玩左韓服十幾日 ~ 因為太多bug 同埋太難升
都係等佢搞晒先玩  有消息話出年第1季就有台服
希望有志同道合ge人一起升
仲有收唔收費 當然收啦 唔收d人亂咁黎 又唔係多
最主要唔洗有錢玩晒  人地有錢買晒d商城野  
online game 就會無樂趣 同埋都話晒係大作
唔似近期勁多連ro 都不如ge online game 出
內容加畫質都十分差  佢地只想用低成本去賺玩家錢
想玩家買商城d野  再咁落去.......唉

評分

參與人數 1樂點 +2 收起 理由
bebe456 + 2 內容精彩

查看全部評分

回復

我 ram 得512 會唔會太lag??
回復