打印 上一主題 下一主題
收起左側

[討論]今天受到@超人@的禮貌對待

樓主有圖大家先幫到你..
回復 支持 反對

佢擺明屈我= =
你要佢比圖你?
好難啊
回復 支持 反對

比到咪唔係屈..係屈就比唔到圖..
睇下佢比唔比到先
回復 支持 反對

我知冇圖好難令你相信架啦,我的確係冇圖,但我個人唔會亂咁屈人lor

而且係個post佢都認左,佢認為成個團都係29,所以一見倒呢個團既人都格殺勿論

樓上r34係咪吳陸x
我ttt你因為你個團29

我ttt人係因為我認為果個人29
你唔係29團就係29名= =

好僧d蜀團

事實上,我冇做過任何29既野,所有都係因為佢單方面認為個團29,然後引申到我都係29,所以就t左我.(之前我冇咩點接觸呢個人) 所以我覺得呢個人好大問題lor. 你話佢有品,我諗你剩係睇倒佢好既一面,未必認清全個人.

之後,我轉名叫"化身"入番佢個場,當然佢冇t我,根本唔知我轉名. (我轉左名之後冇做29野,個場玩得好正常,不過彈左)
更奇怪既係,我發覺7p個名係"蜀"趙雲,超人佢竟然冇t到
唔通呢條友對個團又有雙重標準? 咁同佢post既野又大有出入
回復 支持 反對

佢要比一早比左啦= =
回復 支持 反對

咁又係...不過都唔好睇低人地嘛
回復 支持 反對

原帖由 R34 於 10-1-2008 16:49 發表
我知冇圖好難令你相信架啦,我的確係冇圖,但我個人唔會亂咁屈人lor

而且係個post佢都認左,佢認為成個團都係29,所以一見倒呢個團既人都格殺勿論

事實上,我冇做過任何29既野,所有都係因為佢單方面認為個團29, ...

唔係啊

趙雲我串下佢話佢29之後ttt左= =

我都係誤會左個團29姐(有d真係29架)= =

有個壞印象所以怕左果班29蜀人

上次佢地狂玩lag同破壞人地條路

壞既一面係人都有架啦

你咁話我告你岐視:lol(講笑姐)

回復 支持 反對

回復 17# 的帖子

本以為吳的那位還不錯
該看到有關我的主題他居然在含血噴人
我全日正係玩抽鬼村個陣見過佢
之後都末見過
佢居然話一入我埸就比我T左
我只不過係對一D我見過有29野既蜀人有針對
我玩個陣只係話過佢LAG,佢的確係出龜
估唔到為左小小既一句LAG機係到屈我
回復 支持 反對

原帖由 幻影/廢人 於 10-1-2008 20:11 發表
本以為吳的那位還不錯
該看到有關我的主題他居然在含血噴人
我全日正係玩抽鬼村個陣見過佢
之後都末見過
佢居然話一入我埸就比我T左
我只不過係對一D我見過有29野既蜀人有針對
我玩個陣只係話過佢LAG,佢的確係 ...

我冇含血嘖人,的確比打到你變異型t左
仲有一個團員我唔記得係打到你變超人定打到你變殘廢,係咁話我29
總之個場你地團員話完我29之後就t,我就覺得有問題所以post

但係而家mc話1p有權亂t,咁我第時見你地族人都t左佢算,廢事煩
超人我同佢私底下識英雄,重英雄 拆掂左啦

唔再回應呢個topic
回復 支持 反對

原帖由 R34 於 10-1-2008 10:48 PM 發表
但係而家mc話1p有權亂t,咁我第時見你地族人都t左佢算,廢事煩
超人我同佢私底下識英雄,重英雄 拆掂左啦

注意我無說過可以「話1p有權亂t」
只說過「遊戲未開始前,遊戲者一有權選擇其他遊戲者。」
兩者用詞很大對比。
回復 支持 反對