查看: 2260|回復: 12
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[禁止修改] MINI_TowerDefence_(v0,6)

唔多講啦....mini版的防塔....

特色: 地圖細小...可以當小遊戲    夜晚小人時可以玩!!

只有6個遊戲者

1-4p係人  56p係電腦
時代 : 標準
勝利 : 武力
全地圖視野

提示:

時代係唔係自己升的...可以買...仲會自動升埋塔!!

加左攻既塔 係升唔到上一級既塔...建議上左帝先加攻

呢個只係未完成版本..仲測試緊....

有咩問題請回復....

MINI_TowerDefence_(v0,2)

修正第4關唔出兵問題

MINI_TowerDefence_(v0,3)

已修改左好多血平衡...(已經好左好多了-.-"")未完成

増加 買賣資源區  好平架!!

MINI_TowerDefence_(v0,4)

増加至20關 測試血平衡!!!

MINI_TowerDefence_(v0,5)

修正11-20關 56p加血!!

採資區改動了!!

MINI_TowerDefence_(v0,6)

修正1p開始資源..

増至25關!!

MINI_TowerDefence_(v0,1).scx

17.11 KB, 下載次數: 32

MINI_TowerDefence_(v0,3).scx

18.46 KB, 下載次數: 35

MINI_TowerDefence_(v0,4).scx

20.02 KB, 下載次數: 34

MINI_TowerDefence_(v0,5).scx

20.24 KB, 下載次數: 44

MINI_TowerDefence_(v0,6).scx

20.95 KB, 下載次數: 60

回復

點解玩完第3關之後開始唔到第4關既?(唔出兵)
回復 支持 反對

點解玩完第3關之後開始唔到第4關既?(唔出兵)

評分

參與人數 1樂點 -3 收起 理由
nomygf -3 連帖

查看全部評分

回復 支持 反對

係lo= ="
唔識生兵既
回復 支持 反對

係lo= ="
唔識生兵既

評分

參與人數 1樂點 -1 收起 理由
nomygf -1 錯誤連帖

查看全部評分

回復 支持 反對

唔好意思...最新版已經 修正 了!!

唔該哂!!
回復 支持 反對

樓主
我破左了
覺得第10關仲易過第9關= =
條武行得太慢啦
期待新一板推出
回復 支持 反對

回復 7# 的帖子

我都破左,,仲有相@o@
遲d up load埋佢先-,-
第9同10掉轉仲好-.-
回復 支持 反對

回應樓上2位....我都覺-.-""

不過已經搞點左....

由於我要番工...呢排樂古網又hand下hand下咁...

所以我upload唔到最新的...

v0.4 版已經 増至20關了///

多謝支持!!

支持原創!!!
回復 支持 反對

本人支持這個守塔!
請問敵對兵會否攻擊箭塔?
還有,那個持著手榴彈的男人是有甚麼用途?
回復 支持 反對