查看: 3432|回復: 28
打印 上一主題 下一主題
收起左側

再更新~急放79LV戰自出...另放71 lv戰....70lv賊...63lv戰...51lv ec

[[bao_28]] 名:魔紅星  79lv   女仔 有50lv+3雲  風嗚裝[雷獸披力量+5] ...有60lv神鎚~多把72LV風鳴弩同刀仔...
  有意請留言搵我傾   只要港幣 hk$

聯絡方法: +我msn:
pallas.828@hotmail.com.hk 詳細msn傾          交易方法: 面交                         
另放70lv戰~名叫乂小飛飛乂 男角~有+3雪花~另多把68lv塔劍68lv塔弓 ,68lv極光蝶                                                                                 仲有71 lv賊仔名叫o0心情0o...係女角黎傢~有50lv+2雪花  火妖裝+敏裝  甲係+100hp~                                 另放~吉ac63lv戰死神卡比~51lv ec紫蘭~  

回復

推推先...............
回復 支持 反對

快d搵人收啦.......
回復 支持 反對

紅魔你5玩la?[[yoyo_054]]
回復 支持 反對

HELLO~

你係??唔多想玩...太難升喇...但仲未有人收我ac....
回復 支持 反對

魔豬><!
吾好吾玩啦-33-
回復 支持 反對

bebe~~

[[tyjp-4-6]] 我仲努力升緊lv~但好多人都冇玩.....我都唔想玩喇
回復 支持 反對

魔豬當我吾係人-口-???
原來我係....[[yoyo_137]]
回復 支持 反對

65戰~~~
game$$$放唔放呀
回復 支持 反對

多少錢?有意收你ac 72lv
回復 支持 反對