收起左側

NBALIVE08貼圖區

回復 30# 的帖子

因為stop左...好多msn
回復 支持 反對

岩岩整左場我用太陽對90'ALL-STAR(5分鐘一節,super-star難度)開頭第1節..我D 球員配合得好好..由其係A米....所以一直lead住黎打...但係o'neal(90隊)係第1節最尾射左粒3分壓哨= =+到第2節...對方開始落力追....而我既a米同o'neal都表演出神勇..封到馬龍既入樽,其他球星既上籃第3節..球王MJ可能覺得熱完身...開始黎料...佢既飛身係樽係咁壓住我D球員..係正我D球員面前入樽..當佢地冇到..我D球員係比佢身形壓住訓晒係地下-,-完全冇反擊之力....第4節....今次MJ慢落黎...輪到馬龍同PIPPEN發威..用包夾都阻唔到佢地..而我方既A米同O'NEAL都好狼咁BLK佢地....可惜BLK走粒波既同時拎到FOUL波..比佢地上罰球線...最後分幾鐘只係差3分...而我既O'NEAL幫NASH PICK左..NASH 3分!!...IN&OUT-口-當場球迷一陣失望既聲音...而90隊即刻打個FAST BREAK....A米希望阻住佢..可惜比佢拎左個AND1......就係咁輸左= =+
nbalive08 2008-03-18 22-01-32-76.jpg
nbalive08 2008-03-18 22-17-55-53.jpg
nbalive08 2008-03-18 22-18-15-37.jpg
nbalive08 2008-03-18 22-18-23-50.jpg
nbalive08 2008-03-18 22-18-26-46.jpg
nbalive08 2008-03-18 22-18-29-09.jpg
nbalive08 2008-03-18 22-18-35-60.jpg

評分

參與人數 1樂點 +10 收起 理由
蕃•茄•仔 + 10 分享

查看全部評分

回復 支持 反對

回復 32# 的帖子

我又打左場..打到我炆呀個人,
不過你又係慘d既=]
騎士對公牛..我騎士,
因為實力同比分太近..一直都無換人,
變態左既ben gordon..2個甚至3個夾佢都當我無到..
係咁比佢入波..一係就比佢and1
因為L.deng比我係第1節整佢3犯,
不過真係好變態-0-..
佢d中距痴線..
唔係我相繼用Szczerbiak同d.gibson狂用james突破分波射3分..
我諗場波輸左好耐- -
加上傻仔ben wallace空哂既走籃都可以炒2球..我都無野好講..
罰球22連中..贏13分x)

評分

參與人數 1樂點 +5 收起 理由
AMK + 5 內容精彩

查看全部評分

回復 支持 反對

原帖由 誠、–– 於 18-3-2008 23:31 發表
我又打左場..打到我炆呀個人,
不過你又係慘d既=]
騎士對公牛..我騎士,
因為實力同比分太近..一直都無換人,
變態左既ben gordon..2個甚至3個夾佢都當我無到..
係咁比佢入波..一係就比佢and1
因為L.deng比我係第 ...

勁呀LOL......你罰球係咪人手射@@?....我用電腦射....真實D-口-
回復 支持 反對

回復 34# 的帖子

係..人手射,人手射係好準
回復 支持 反對

原帖由 誠、–– 於 18-3-2008 23:38 發表
係..人手射,人手射係好準

電腦射好可惡嫁..個評述一講話個球員係罰球線ON FIRE....中晒等等..佢就會即刻抄比你睇-,-....
送上一個名單.....我用D個名單唔見有彈出問題啦..可以試下...
D個係3月18更新的..即是今天-口-..但係火箭個新交易佢冇更新到..因為佢唔捨得GREEN-口-....
KEV.RAR為人物補丁...放入SGSM..唔係會有彈出問題...

nigu roster 3.7.rar

497.15 KB, 下載次數: 5

kev.rar

70.3 KB, 下載次數: 6

回復 支持 反對

回復 36# 的帖子

咁我唔要..係呀,我知..
佢好奸,都唔比人連入..
仲有,,快艇個SAM Cassell都無更新..
去左boston
回復 支持 反對

原帖由 誠、–– 於 18-3-2008 23:42 發表
咁我唔要..係呀,我知..
佢好奸,都唔比人連入..
仲有,,快艇個SAM Cassell都無更新..
去左boston

你講我岩岩UPLOAD D個冇更新..定係之前個REAL ROSTER??
回復 支持 反對

回復 38# 的帖子

更新到2月2x果個
回復 支持 反對

原帖由 誠、–– 於 18-3-2008 23:54 發表
更新到2月2x果個

咁你DL新D個囉- -.....
回復 支持 反對