查看: 4896|回復: 49
打印 上一主題 下一主題
收起左側

最後一次更新 真係抵買架 賤賣架 入面全部野 1000咋 係全部野 all

賣大量a/c 買人渣教主 包埋其他貨倉  其他a/c單買要出聲
全賣hk$
人渣教主67lv鵬弓 唔使重點     
身著緊ge野
65神輕披+3敏 65神輕頭+3敏 65神輕手+4敏 65神輕衫+4敏 65神輕褲+3敏 65神輕鞋+4敏
+5會心耳環 +10敏項鍊 +6體4敏戒指
武器方面 有3把65神弓 唔係mvp弓 冇限時間
一把+3+56+3+冰石 一把+3+3+高連石 一把+4精+兩洞 頭兩把金字
身上物品 第3格開始順住介紹
藍心披 紅心披 50+2飛斧 70lv飛劍 66塔輕頭未鑑 64塔輕手+7防 64塔輕鞋+80血 66塔輕褲1洞
64塔輕手+90血 64塔輕鞋+3敏 60塔輕鞋+3敏 58塔輕衫+3敏 64塔輕手+3敏 60塔輕褲+60血
56塔輕褲+60血 58塔項鍊未鑑 58塔戒未鑑 68塔耳 未鑑 65神輕鞋+5黑暗抗 同埋最尾個格係50+3雲
倉ge野 第一格開始講
72風嗚弩1洞 戀戀環心飾未鑑 70風嗚手+4敏 點大水 高級解毒 花洞1f傳石 54塔刀3洞
54塔弓+3會兩洞 66塔槌 +3會1洞

人渣馬會 貨倉之一
第1格到第34格 都係八式 40lv古靈野 之後把刀係6式 36lv 最尾成行係7式 38lv
貨倉個d 全部9式42lv

人渣賓周 貨倉之二
頭兩行 兔子卡 同碎  第三行到第5行 噗瓜卡同碎 尾2個行 暴力熊卡同碎  
最尾個行 幽靈吉母卡  同埋融合卡同碎

人渣怪獸 貨倉之三
身上ge物品 第一格開住順住數
+1鬼女小湘 +1小湘 +2小湘 +2小湘 +2穿山甲 +2穿山甲 +0閃靈 +1閃靈 爆走蛋q+3寵
+2幽靈 +0幽靈 +1幽光碟 +1大牙 +2土偶 +2武者熊 雪精靈 年獸寶寶 黃靈星兒 玉兔寶寶  南瓜精靈
防紫 50%白銀草 紅草10條 紅草3條 紫草5條 黃草5條 m石 高石 初石 火石碎10粒
100血石 100血石 56+3石 金妖 紅妖 綠妖 100%打洞 50%打洞 30%打洞 15%打洞
18+1魔玉 42+1攻玉 同心10張 同心10張 寵食20個 高毒 +5敏晶 +3力石
到倉入面啦 唔順序
團石 金菩薩 58仙專法杖 巨匠工匠 30支隨身倉庫匙 高級寵hp點水 500支 1號王3個
3號王1個 50南瓜王 25個 寶槌18個

人渣神棍 貨倉之四
幾件66塔裝未鑑 同埋1380支中級水

人渣豬be 貨倉之五
36粒大狂丹 24粒甲丸 300支初級回魔點水 200支中級回魔點水 289支初級寵血水
54張高擺証 神毛5條 1.5毛30條 1.8毛48條 靈魂卷10張 召卷5張 城卷20張 任意17張
600mp上限苻 26張
倉啦
3本命名 5張精苻 5張高擺 5個寶槌 3粒犬城石 3號王 中水 初點水 10城石 2張720hp苻
中級寵物血水100支 力苻10張 2張定性苻 7張智苻  2張體苻 6張敏苻 高石2粒 5支洗洞水

人渣煙花公司  貨倉之六
情人節豬古力149粒 香檳酒89支 黃玫瑰51支 紅玫瑰15支 白玫瑰58支 紅玫瑰花速41支
多款煙花總數418  

人渣龜頭 貨倉之七
身上面
1-2行 改做元素1 3-5行 改做元素2  6行 改做元素3 7行改做元素4
倉入面
烏柔柔染髮9支 春櫻染髮兩支 粉紫染髮兩支 靛青染髮兩支

人渣屎眼 貨倉之八
身上物品
頭兩個 35級神裝未鑑   第一行最後兩個 65神裝未鑑
第二行開始 第二行 40神裝未鑑
第3行45神裝未鑑  第4-5行50神裝未鑑 第6-7行55神裝未鑑
最尾個行 45盾+70血 65神輕衫+3敏 60神輕頭80血 60神輕頭+3敏 65神輕鞋+3敏
倉入面 29件30神輕裝全部未鑑

人渣點裝倉 貨倉之九
點數裝  多到唔知點講 成堆kuso裝 廢事打 自己睇=.=

到其他a/c a/c入面會包ge係晒入面
lv36虎戰 人渣豬豬 唔使忘塵 學點正確

lv48鵬弓手 農夫Farmer 一次都未死過 能力值十分良好 經常+2 未學過技 自己可學

lv48女虎戰
入面有 一把46lv +21+30+42+1塔弓 同埋一把42lv +21+30+1+高連名刀

lv49男虎戰
怬得介紹 一眼睇晒 包埋錢架 想更詳細直接搵我=.=

lv50雀女ec
照舊 自己睇=.= 廢事介紹=.= 想更詳細直接搵我=.=

回復

渣渣哥哥...
推推推~~
你d ac睇到我眼花=口="
回復 支持 反對

真係多野@@
回復 支持 反對

多雜物 知唔知執呢d野 執左我成5個幾鍾=.=