收起左側

[綜合討論] [非主流 桃園 神奈川]吹水帖

原帖由 俗長 於 27-7-2008 19:07 發表
我指的是...........大家喜歡我msn的叮噹頭像嗎?
請大家不要扯開話題

- -...
咁e個問題我答5到你
因為我冇你msn..所以乜都5知=0=
回復 支持 反對

冇你MSN點睇到你咩頭像=]+"
回復 支持 反對

-0-搵人教我點貼圖吧=________=我唔識玩壇的
回復 支持 反對

原帖由 俗長 於 27-7-2008 19:16 發表
-0-搵人教我點貼圖吧=________=我唔識玩壇的

一陣就del...廢事比人扣分
p.s如有叉包(死圖)請按重新整理
免費圖片上傳空間 : http://tinypic.com/index.php
進入左上面果個上傳空間之後...就會見到依個畫面 :

1. 按「瀏覽」

2. 按左一下「瀏覽」之後..就會彈出一個叫「選擇檔案」既視窗...之後簡圖片

3. 簡完圖片之後..就按「開啟」

4. 按左一下「開啟」之後...就按一下「UPLOAD NOW!」(RESIZE果度唔洗理!)

5. 睇圖...依度唔洗點講

6. 同樣都係睇圖..

7. 複製有「[IMG]http://i28.tinypic.com/140zok6.jpg[/IMG ]」果行(「[/IMG ]」係冇空格的 ) (可按鍵盤上既「CTRL+C」複製)

8. 回到論壇...按「新帖」/「回覆」...就可以貼上岩岩複製落黎既「[IMG]http://i28.tinypic.com/140zok6.jpg[/IMG ]」

完成...
回復 支持 反對

原帖由 牡丹靈姬 於 27-7-2008 15:09 發表
唔係非主同桃園入唔入得黎=-=
我神奈的...=口=""
宜家係咪歧視我呢個細團!!!\口/

丹,其實我想寫埋神奈...
不過你又未on,未經你地同意又唔想寫....
如果你同意我改post名a_a

另外長佢除左講女總有咩講a_a?
回復 支持 反對

回復 30# 的帖子

點講好呢..

你個MSN頭象好GOOOD 呵呵
回復 支持 反對

大家唔好信柒長!!!!!!
佢隻叮噹呃人的 誤人子弟 傷風敗德
樣子相當淫賤
回復 支持 反對

LAM,唔洗DEL啦
講明E到係吹水,吹咩都得架啦[粗口果D除外]
如果吹水都話扯開話題咁佢真係好中意話人扯= =

天妹
呵呵呵
大家~~~~
講個秘密比大家知
其實真正GE長...就像一顆洋蔥=V=
回復 支持 反對

原帖由 牛油 於 27-7-2008 20:28 發表
LAM,唔洗DEL啦
講明E到係吹水,吹咩都得架啦[粗口果D除外]
如果吹水都話扯開話題咁佢真係好中意話人扯= =

天妹
呵呵呵
大家~~~~
講個秘密比大家知
其實真正GE長...就像一顆洋蔥=V=

扯.......小心扯爛=口="""""""""
我扯扯扯扯扯扯扯扯扯扯.............................(癲左)
p.s細心睇係可以睇到我係加左另一個壇既名落去
回復 支持 反對

原帖由 牛油 於 27-7-2008 19:49 發表

丹,其實我想寫埋神奈...
不過你又未on,未經你地同意又唔想寫....
如果你同意我改post名a_a

另外長佢除左講女總有咩講a_a?

改POST名啦>口<
回復 支持 反對