打印 上一主題 下一主題
收起左側

放80戰79賊 收點數 19/1 大更新@@"

回復 支持 反對

放79賊 (齊敏裝/敏耳*鏈*介/72洛可/月靈/50+3小船)

(會心雙兵/10把72-76雙兵*弩/74毒弩)(有72-74技)

放79戰 (齊體裝/10把72-76塔弩*塔劍)

(50+3雪花/72洛可)

msn:cookies20082000@yahoo.com.tw

銀行過錢..加完msn記得叫我=]

部機壞左= =先急放 有咩msn搵我= =小上曙光

80戰賣左 謝謝

物品單買:

50+3雪花                100$hkd(吞食2 x▉ 450點1張)

50+3小船                250$hkd(吞食2 x▉ 1000點1張)

72洛可                     100$hkd(吞食2 x▉ 450點1張)

70任冰杆                 250$hkd(吞食2 x▉ 1000點1張)

(冰石+18+3+24+3)

收吞食2 x▉ 點數

MYCARD150點 HKD$38   (150M)
MYCARD350點 HKD$84   (300M)
MYCARD450點 HKD$108 (500M)
MYCARD1000點 HKD$240 (700M)

買之前通知我一聲...QQ"
回復 支持 反對

79女賊想問問幾錢到@_@?
回復 支持 反對

自出~"!!!!!!"!!"!!"!!
回復 支持 反對

76賊800蚊得唔得==”
回復 支持 反對