打印 上一主題 下一主題
收起左側

[投票區]本人想做下版主...唔知有冇人支持我呢>﹏<

關閉 [複製鏈接]
救命....
又係偉大...
雖然...我真係幾偉大(速逃
回復

我雖然一時時潛水,但是我都還做緊野的
不過未來的職務應唔應該交番落來姐
回復

原帖由 周伯 於 4-10-2008 00:59 發表
我雖然一時時潛水,但是我都還做緊野的
不過未來的職務應唔應該交番落來姐

死啦死啦....周伯發火[[yoyo_185]]
回復

我唔是發火[[m101]]
只是剛剛2日前洗左機,重安d野
不過剛剛好夠空間俾我放80gb的三國遊戲game(估唔到10幾年超多game出左[[m740]] )
我之前做到版主,是因為自己的貢獻(三國志全系列(一)至(四)和前版主軍師仔支持我先做到
我做左2,3年種,到上年先停,一路搵歷年三國game,集中同內地三國遊戲題材論壇合作先做少左樂古時間,今年我要會考,正是一個好機會去做種
如果你想做版主的話,我冇所謂的(自己再做少d野[[m116]] )
回復

原帖由 周伯 於 4-10-2008 11:49 發表
我唔是發火[[m101]]
只是剛剛2日前洗左機,重安d野
不過剛剛好夠空間俾我放80gb的三國遊戲game(估唔到10幾年超多game出左[[m740]] )
我之前做到版主,是因為自己的貢獻(三國志全系列(一)至(四)和前版主軍師仔支持我 ...

wo....[[yoyo_178]] 80gb 放晒三國 d game =.="??[[yoyo_180]]
回復

原帖由 ※華仔※ 於 4-10-2008 11:54 AM 發表

wo....[[yoyo_178]] 80gb 放晒三國 d game =.="??[[yoyo_180]]

差唔多la,已經唔計online game同手提game(不過gba,任天堂,紅白機d舊野計埋[[m96]] )
回復

原帖由 周伯 於 4-10-2008 11:58 發表

差唔多la,已經唔計online game同手提game(不過gba,任天堂,紅白機d舊野計埋[[m96]] )

紅白機都有三國志d game咁型仔....[[yoyo_209]]
回復

原帖由 ※華仔※ 於 4-10-2008 12:04 PM 發表

紅白機都有三國志d game咁型仔....[[yoyo_209]]

所以加加埋埋過百隻三國game= =
回復

原帖由 周伯 於 4-10-2008 12:17 發表

所以加加埋埋過百隻三國game= =

=.=""1隻玩1隻 都差唔多玩成年咁....

no.1 比你加分....心情好鬼開心[[yoyo_169]]
回復

原帖由 ※華仔※ 於 4-10-2008 12:19 PM 發表

=.=""1隻玩1隻 都差唔多玩成年咁....

no.1 比你加分....心情好鬼開心[[yoyo_169]]

舊時d game 可以好快爆機,現在個d......(屈機+真實[[m46]] ),冇左舊時sm ai的感覺[[m468]]
回復