查看: 13404|回復: 18
打印 上一主題 下一主題
收起左側

特平放哂所有ac"已更新價錢了"快睇吧"

唔玩曙光放哂現有ac~歡迎內進~已更新!!!
放:69鵬射 包一套65lv神輕!     
     76牛戰 包一套雷獸!  650$
     70虎戰 包一套雷獸!  300$
     66虎戰 包一套65lv神重!  250$
     69虎賊 包一套60lv神輕!
     66猿賊 包一套65lv神輕,400$
     70犬幻 包裝!  450$
     70鵬ec 包裝!  450$
另代放:66鵬射 包一套65神輕!  350$
以上ac全用假個人資料,安全,可靠...^^"
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(7)隻ac只收hk$!!!可面交(只限港鐵紅線站)/銀行入數!
------------------------------------------------------
以上各職完全冇學錯技!!!!意留msn/留字仔!!!
紅字:已放出
------------------------------------------------------

回復

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

推~~~~~~~~~~~~
回復 支持 反對

回復 支持 反對

推~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
回復 支持 反對

我又推推.............................
回復 支持 反對

我想收70犬幻 銀行入數 想問下而家係穿緊咩裝同用緊咩武==
回復 支持 反對

70幻放左味= =放左我收70ec
andy19966062529@hotmail.com
回復 支持 反對

我收70犬幻=3=
70鵬ec都得=3=
我msn:garyng1994@hotmail.com
回復 支持 反對

加哂msn了
回復 支持 反對