查看: 30549|回復: 893
打印 上一主題 下一主題
收起左側

◆◆◆◆◆◆◆◆最後雜物~自出◆◆◆◆◆◆◆◆

*事宜
   係收就add唔係真係收既唔該唔好add,唔好到時傾好晒先棄貨,明?

賣晒之後正正式式同各位識我既星夢朋友say byebye啦~

××××××××××××××××裝備××××××××××××××××

鐵天馬+10 set        
天馬+12上             
斬龍者之刃+14       
月影武士刀+15        
85lv冰靈之杖{聖靈專用}
85lv風統{魔統專用}          
惡k         
貴族s左右 
尼路亞的意志x5

××××××××××××××××寵××××××××××××××××

61lv小曈    
58lv藍雞   
66lv黃雞   
52lv紅雞

*只限hkd / 港GASH / 龍谷秩序ser金
*仲有裝同寵冇時間打

*無標價既自出,太貴可議,只求岩價錢
*只換 HKD / 港GASH
*暫時只係記得咁多,會更新
*有意收ac請add msn b0.yee@hotmail.com
*交易方法,換 HKD /港GASH 先點後貨,HKD只限夠1000面交 / 銀行過數 ( 先過數後物品 )
*信唔過勿add

*黑名單
cna10538@hotmail.com <<傾好晒,唔知潛左去邊,最憎呢d
c.f.s_2007@hotmail.com <<話左自出又叫我出~出完即封我MSN,咁不如唔好add
xp_hk_2007@hotmail.com << 9唔答8.唔係收我既該唔好晒我時間~既然人地d野好過我唔該唔好add
faikuenpoon2426@hotmail.com <<唔要咪算lo 唔洗咁串wo
a875583054@ymail.com <<硬膠..講左成個月點知最後唔收..晒時間

以上都係令人討厭既行為,仲有好多人不過比我封左+DEL
收我野既人如果係收就收 唔係收既唔該唔好ADD 本人會隨機附送粗口~^^
回復

推推推~~~~~~~~~~~~~~~
回復 支持 反對

push~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
回復 支持 反對

幫推[[onion_57]]扣分都照幫
寶儀好信譽阿-_-''

by:輝

評分

參與人數 1樂點 -30 收起 理由
反町◎笨貓 -30 非發帖者推文

查看全部評分