打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 你地認為忍者點亞??

我頭先開左隻弓手玩...好易升.打任務關卡場場都係S級
但係用返隻影耆打就最高得A /___\
芥楠 發表於 9-5-2009 18:13

教你1個方法 影者輕易攞s級
平時d戰士 法師因為高攻同範圍技多
所以係唔夠佢地搶
想攞s級就要衝前d 打前邊d怪 無人搶可以輕易連combo5x以上
等你差唔多殺晒果時 佢地就會黎到
呢個時候又係衝前喇 重複咁做
攞s級機會仲大過戰士 我試過同2個戰士組
佢地都只係攞a 我攞s
回復 支持 反對

教你1個方法 影者輕易攞s級
平時d戰士 法師因為高攻同範圍技多
所以係唔夠佢地搶
想攞s級就要衝前d 打前邊d怪 無人搶可以輕易連combo5x以上
等你差唔多殺晒果時 佢地就會黎到
呢個時候又係衝前喇 重複咁做
攞s級機 ...
月祭_+ 發表於 10-5-2009 09:34

不過我暫時多數都係單刷...唔知影者單刷有無咩好既方法??
回復 支持 反對

咁我又想問問....   影者呢個職, 會吾會因為升lv 較慢而到左打架ge時候, 輸等級?
回復 支持 反對

回12,13樓
單刷的意思是一個人在外面打怪/自己打副本?
如果打外面的怪會升得好慢 出怪也慢(慢副本好多)
自己打副本開頭打白狼全部同黑狼頭2星是可以
不過之後要食好多水 而且時間都較長
所以建議組隊打副本 組隊後副本怪也增加好多(如果好友組隊會更多exp)
長期刷副本會升快好多 順帶講下解任技巧
接任最好接到無位(一個英雄任七個一般任)
打怪任好易解 副本裡面都有你要打的怪 比外面還要多
這樣就會升快少少 英雄任打5星的
回復 支持 反對