打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] (轉)17-22級秘文

對於呢d神級秘文.....
又係一條通往不平衡世界的道路
回復 支持 反對

呢隻遊戲變得系有錢人先可以玩喇......學生已經冇可能跟得上 $26 000 000
a93619 發表於 14-3-2010 00:45

同 意 ~"~
宜 家 既 赤 壁 唔 似 以 前 咁 ,,,
以 前 60lv 唔 用 錢 都 可 以 玩
宜 家 個 個 都 勁 秘 文 ,,,
唔 用 錢 根 本 玩 唔 到 ~"~
回復 支持 反對

唉.......隻Game超唔平衡!!! 國戰的時候 兩團的差距一定更大
回復 支持 反對

D人咁勁,點同人比啊,當玩單機就算啦.....

遊戲就算幾勁,人都要回到現實生活咖啦.......
回復 支持 反對

呢隻遊戲變得系有錢人先可以玩喇......學生已經冇可能跟得上 $26 000 000
a93619 發表於 14-3-2010 00:45

買樓夠錢俾首期
回復 支持 反對

其實赤壁 e家得番 兩大陣營  [[[有錢仔 vs 窮鬼  ]]]     好似以前咪幾好,,,60lv封頂 = 好玩    80封頂 = 好悶

60個陣 奇門 般若  夠哂用  e家,,唉....  60打架一定好玩過 e家80個陣 ,,,, 冇騎戰,,,冇lv差距,,,,

普通學生 已經玩唔起 狂 閃呢d  ,,,就算係一個 大人 講緊 一粒 秘文 40萬 (5萬蚊人工一個月) 都用左成8個月人工= =(17-22秘文)  更何況 17-22級 秘文呢!?
回復 支持 反對

而家赤壁都愈來愈少人玩,如果佢仲出到幾十萬真錢一粒秘文咁顛咁即係迫人轉game , 幾十萬真錢黎買d 虛擬野 ?? 係online game世界入面,幾萬蚊
玩一個game已經好犀利啦

如果我係千萬富翁都唔會用二十幾萬用係呢d野度啦,隻game關閉左咪咩都冇晒

咁貴既秘文有鬼人買 , 中產都唔會買啦   香港赤壁真係出呢d秘文既話留番比幾百億身家果d富豪玩埋佢啦~

出呢d秘文我諗得三個後果

1.果d秘文得個 "擺" 字,冇人會有

2.赤壁再走勁多人,甚致冇人玩

3.真係有人咁好彩沖到既話,係game度無敵左,其他人見到一樣冇人再玩
回復 支持 反對

赤壁會唔會出現呢D玩家呢?@@

P.S. 其實赤壁同神鬼奇兵係同一間開發商
回復 支持 反對

而家赤壁都愈來愈少人玩,如果佢仲出到幾十萬真錢一粒秘文咁顛咁即係迫人轉game , 幾十萬真錢黎買d 虛擬野 ? ...
無為 發表於 17-3-2010 00:38

咪係囉-.-丟幾十萬入去  一陣好似hp咁關鬼埋咪大獲-.-  赤壁仲想屈人$屈幾耐...
回復 支持 反對

回復 18# Quentin~

呢d咪就係果d富豪囉

你唔好話我知佢屋企得幾百萬身家佢會用40萬玩 online  game 喎 , 我都有睇呢篇報導 , 聽講佢16歲入讀USC (南加洲大學) d錢都係金融賺返黎

但我勸你唔好諗住有好多人可以用幾十萬玩一隻game

呢d係極少數,呢d人應該5隻手指數得晒
回復 支持 反對