打印 上一主題 下一主題
收起左側

[問題疑難] GM我想知道新三國赤壁金是否將會綁定?

係甘ge話我走人算=_=
happy4153 發表於 25-7-2010 19:09

赤壁咁做=趕人走
回復 支持 反對

dear 老漢
     金有綁定及不綁定
經過大家既討論,我已反映了給原廠
原廠在今天作出調整,大家又有筆玩啊
http://sg.wanmei.com/news/gamepost/20100725/61126.shtml
  (1)莫问今朝:奖励大幅提高了朱砂笔和马良笔的获得几率;
  (2)神州探宝:奖励额外增加了秘文琼珠的获得几率;
希望大家喜歡
回復 支持 反對

講起秘文就恐怖,全套頂級新秘文(需要RMB 2萬蚊以上整)加20幾點刺破
即係無視對方20幾點直抗,60直抗變到 ...
Quentin~ 發表於 26-7-2010 01:59

就算出左新秘文都有一個好大既問題。就係如果勁人升曬秘文令到個game變得更加唔平衡。到時只有更多人走 就算可能幾個金人都未必夠打。 之後佢地升曬賣秘文個時。因為之後大部份既收入來源變曬綁定錢搞到好多人都未必夠錢買到新既秘文或者其他物品。只可以靠幣商或者放點。但係之後幣商會加價。而點數對非綁定錢可能會比壓低。非綁定錢既價值會上升。到時只會令到有錢既人買唔到野。 無咁有錢既玩家更加無咩機會買到野。只可以靠自己既努力去升。到時令到隻game變得更單機
回復 支持 反對

dear 老漢
     金有綁定及不綁定
經過大家既討論,我已反映了給原廠
原廠在今天作出調整,大家又有筆玩啊

...
晨昌首 發表於 26-7-2010 12:26

多謝gm有向原廠反應左大家既意見!
金有綁定及不綁定真係要認真考盧清楚, 有買點既玩家, 都會刷下戰場將d戰利品或寶物
擺係市場度賣, 幫補下收入,  就算冇買點既玩家, 都會用大量儲返黎既金買返商城有關既
物品, 間接都係買左點, 現行既金既來源及交易方法都係唔錯ga! 希望唔好改變!
回復 支持 反對

多謝gm有向原廠反應左大家既意見!
金有綁定及不綁定真係要認真考盧清楚, 有買點既玩家, 都會刷下戰場將d ...
赤璧老漢 發表於 26-7-2010 16:05

唔改變個金幣制度,之後加番多d場
回復 支持 反對

凡是都係試下..不過既..
回復 支持 反對