打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 誰配有vis!!!!!!!誰!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

回復 280# 憨仔
我的帖?我的甚麼帖?
該死www我好想裝傻wwww
回復

周生 你太串了
骨灰不在 不等於不留意HKCB

你是甚麼料子 我想你自己十分清楚

要洗場就洗場
別搬出一套所謂的大道理

人不要因為無知 才說出我愛世界
而是知道這世界有幾黑 還要笑著說出我愛世界

現在的你只是沈迷在表面的"黑"
回復

路過
有個港服朋友話比我聽依度有個自問勁過日服高手既人存在

我都想見識下可以比日本高手更強既實力又幾高

強烈建議果個人(其實係邊個?XD) 同黑色閃電來場1on1 (在港服就可以了)

約好時間記得call我去強力圍觀
回復

死小紅

一陣人地話 連要追殺黑閃既價值都冇, 你既話可能都有興趣,
我實去強力圍觀:lol

迷 : 小紅不就是日服中手嘛
個人感想 : 日服人只是玩性能,技術同港服的中手差不多
迷 : 那小紅不是沒有技術嗎?
個人感想 : 沒錯! 他只會hack server!

快港服1 on 1去
回復

有個朋友同我講 我既打法同黑閃好似, 都只係識走 只係識食冇血既機 。
你以為玩緊街霸?隻抽?咁呢隻game同工口之光有咩分別= =
用下腦啦  戰略game來架
我有幾多料 心照啦 大家都係玩偷襲架,你有幾勁我唔知咩?
回復

個朋友仲話 黑閃當年怕左佢支迷火,打到黑閃下下走,我點會冇聽過你大名呀?
無品 我諗住唔講野架喇 又多兩個人要同我吹咋。
回復

有個朋友同我講 我既打法同黑閃好似, 都只係識走 只係識食冇血既機 。
你以為玩緊街霸?隻抽?咁呢隻game同工 ...
孫策伯符 發表於 7-11-2010 07:58

高cost空機不逃走不偷襲幹甚麼= =?
沒血沒boost也要衝= =??
不利時候難道還跟你打送死= =???

殺沒血機很正常
因為如果敵人有補血機 沒血機就可以回復HP
到時打到他沒血的功夫都沒了 要再打過

=======

題已離

吹水時間(?
回復

回復 287# 88k
在賽車場地錯用空機的我笑而不語(跪牆角
回復

=,=講真你覺得你會輸 你去日本打做咩?
我沒3 40,雙40也沒有,一定會輸  我又不見得。
cb 是戰術遊戲,不是街 ...
孫策伯符 發表於 6-11-2010 23:17

請問你怎麼知道對手是3 40?
回復

高cost空機不逃走不偷襲幹甚麼= =?
沒血沒boost也要衝= =??
不利時候難道還跟你打送死= =???

殺沒血機很 ...
88k 發表於 7-11-2010 09:47

所以我話打法一樣,因為空機本身就唔係for你咁用。
回復