打印 上一主題 下一主題
收起左側

[出售] 放全40上ac0.0

放一個全人40上.由s1玩到e家的ac...
乄芭露歌
人物:全齊
愛:60lv4轉冰+9.強武.多裝.開曬鎖
樂:71lv4轉電+9.暗+9.多裝.開曬鎖
梅:67lv4轉心+9.冰+9.多點裝.開曬鎖.
拉:48lv4轉風+9.暗+8.一套巴奈殺.鎖3未開.
來:42lv3轉心+9.火+9.鎖2未開.
羅:47lv4轉火+9.黑鎖3未開.白鎖2.3未開.
咪.57lv4轉光+9.勁多點裝.開曬鎖.(我最常用-3-)
傑.41lv3轉光+9.開曬鎖
賽.47lv3轉風+9.開曬鎖,
馬.46lv3轉冰+9.有一套40lv魔珠裝全開.
狄.50lv2轉右修
洛.42lv.修冰球.
雷.55lv左右都修.右邊無開大技.
寵物:肥貓40lv.桑仔36lv.魔王寵全齊.毒菇丁.冰姖(有冰仙子的變裝卡.但2轉了用唔到.可以退化).天使史奈母.小惡魔.小丑積克.火鳥.騎士團長.孔基美人.小嗶洛...
戰蹟->樂.梅.咪銅盾.其他全骨-,-
有更名卡可以自行轉名.
有洗戰蹟卡..有寵物改名卡幾張.仲有30個回3格血寵食.
其他仲有好多好多的野可以係睇圖.
圖會係msn比你.有意買的可自行加我msn.
tszchunng@hotmail.com
交易方法->面交.hkd.
beanfun ac黎..入面仲有隻艾e次光40lv元素法c..
理想價係賣到600左右/UP
接近/符合都ok msn.thx;)
回復

有無ap裝@@?
回復 支持 反對

AP裝係咩@v@?
大大請加我msn吧~_~
回復 支持 反對

抱歉- -打錯了 是魔珠裝
回復 支持 反對

抱歉- -打錯了 是魔珠裝
meow喵 發表於 11-5-2011 03:02

代答>>馬.47lv3轉冰+9.有一套40lv魔珠裝全開.
睇佢講就1套
回復 支持 反對

Cso ac值500$換?有紅awp,白金之星,暴龍刀,skull5,m95,mg36,聖誕火神
回復 支持 反對

不換CSO的-3-
2樓大大有無意-.-AC有有很多人都升等了0.0
回復 支持 反對