查看: 2744|回復: 12
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[歡迎修改] 外國流行塔防劇ViCiouS TD VTD中文版正式版 (5/8 第八次更新)

※※※※※※※※ 開場標準 ※※※※※※※※
不需要有8位玩家
自選文明
8p為電腦
不用隊伍

需鎖定隊伍
地圖為全地圖
資源為標準

時代為標準

※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※

第一版:
.中文化
.增加新手優惠(?)

第二版:
.版本升級(?)
.繼續中文化

第三版:
.失敗次數增加20次
.繼續中文化

第四版:
.新增踢人系統(踢後會封掉出兵位)
.繼續中文化(翻譯一處)

第五版:
.調整新手優惠送金數量(下調)
.繼續中文化

第六版:
.調整新手優惠送金送石數量(下調)
.修正踢人系統
.優化踢人系統

第七版:
.修正一處錯處
.完全中文化

第八版:
.所有bug已修復
.修正踢第二/三次使用後同步錯誤問題

外國對戰塔防劇Teams TD TTD中文版正式版

外國4人對戰塔防劇Tsunami TD TiTD中文版正式版

ViCiouS TD 0-33(中文版V1).scx

45.5 KB, 下載次數: 75

ViCiouS TD 0-54(中文版V2).scx

52.1 KB, 下載次數: 65

ViCiouS TD 0-54(中文版V1).scx

54.25 KB, 下載次數: 68

ViCiouS TD 0-54(中文版V3).scx

51.99 KB, 下載次數: 75

ViCiouS TD 0-54(中文版V4新增踢人系統).scx

52.59 KB, 下載次數: 66

ViCiouS TD 0-54(中文版V5).scx

52.61 KB, 下載次數: 72

ViCiouS TD 0-54 (中文版V6新增踢人系統).scx

55.24 KB, 下載次數: 72

ViCiouS TD 0-54 (中文版V7).scx

52.77 KB, 下載次數: 82

ViCiouS TD 0-54 (中文版V8).scx

52.75 KB, 下載次數: 129

回復

預留位置

遊戲提示:
每起夠指定數量防塔會有錢收
開船&日武會對你有很大幫助(2者均可以升級)
回復 支持 反對

咁易玩仲要整20次先死......
回復 支持 反對

ulysses13hk 發表於 4-8-2011 22:54

唔係個個都係高手架馬
回復 支持 反對

ulysses13hk 發表於 4-8-2011 22:54

唔用新手優惠,係香港場肯定唔會嬴到
而且用左新手優惠,仲有好多29係咁走兵

---------

請各位使用新版進行遊戲
回復 支持 反對

樓上唔好連帖
回復 支持 反對

隻game 玩第3次已經屈哂機,係差d隊友orz

呢隻太易la, 我比第2d 外國防塔圖你玩好過24
回復 支持 反對

隻game 玩第3次已經屈哂機,係差d隊友orz

呢隻太易la, 我比第2d 外國防塔圖你玩好過24 ...
ulysses13hk 發表於 5-8-2011 11:35

好呀....唔知你有邊隻塔防劇呢?
回復 支持 反對

外國人整既歡樂版...

ViCiouS TD 0-57 (中文版V7).scx

55.17 KB, 下載次數: 58

回復 支持 反對

Tsunami TD v-1,0.scx (51.27 KB, 下載次數: 54) 呢個2v2,4個人玩,第2LEVELD兵就加1千血,難到呀媽都唔認得
回復 支持 反對