打印 上一主題 下一主題
收起左側

[Jubeat] `打小幾首歌推小幾首慳幾倍錢既開歌方法(已補相21/11)

關閉 [複製鏈接]
5好連帖aRRRRRRR!!!!
lll161616 發表於 19-11-2011 21:35

喔喔;)版主你知道點上傳圖片嗎-_-?
回復 支持 反對

喔喔;)版主你知道點上傳圖片嗎-_-?
kjaiiv3v 發表於 19/11/2011 21:39

你用高級模式,按附件upload再插入
回復 支持 反對

你係咪觀塘金莎打開個個;o??
因為睇你壇名好熟;o..個fd都係話kingson講佢聽;o ...
kjaiiv3v 發表於 19-11-2011 09:25 PM

我去過金莎打過1次甘大把-,-我平時係沙田沙龍打開 i-game/荃金/VZ/尖金 都係間中先去
APM/金莎/元金 真係唔多去-,-
最近想去mk新之城 聽講d制好得:p 同埋果度最多令女打機v0v.
搵日我親自係度組團去霸哂果2部玩:p
回復 支持 反對

我去過金莎打過1次甘大把-,-
kingson2 發表於 19-11-2011 23:48

即係吾係你xd!
回復 支持 反對

即係吾係你xd!
kjaiiv3v 發表於 19-11-2011 11:51 PM

應該可能認錯:p
回復 支持 反對

應該可能認錯:p
kingson2 發表於 19-11-2011 23:53

嗯嗯;)mk新之依嫁有咩=0=?
以我所知得mk88..金雞smart..新寶隔黎間smart..超群..同埋mk88行前d個間金星定吾知乜鬼野-_-"
回復 支持 反對

嗯嗯;)mk新之依嫁有咩=0=?
以我所知得mk88..金雞smart..新寶隔黎間smart..超群..同埋mk88行前d個間 ...
kjaiiv3v 發表於 19/11/2011 23:56

新之有
回復 支持 反對

mk金雞果部以前爆mon+爆制 冇人去打既(: 不過而家轉左copious 都冇去過. 得1部-,- 米去喇.
mk smart-game 2部 2部都冇得連機-,- 要揀歌撞-.- 仲要細聲. 不過其中1部d制都ok得既-,-
mk88 已經少去-,- 最後一次去係升copious前1星期
超群2部 又重煙味 個mon又勁暗 睇得勁辛苦/3\
金星ok嫁 個場夠光猛. 但灣岸係隔離好嘈/3\

新之入左2部 令制 搵日我地組埋幾個壇友一齊去 我預計12月頭會去;o 有冇興趣?
回復 支持 反對

mk金雞果部以前爆mon+爆制 冇人去打既(: 不過而家轉左copious 都冇去過. 得1部-,- 米去喇.
mk smart-game 2 ...
kingson2 發表於 20-11-2011 00:04

金雞個間自從knit代佢d制禁落去d音吾岩..就冇去過o
新寶smart..有1期都keep住去;o近我學校個邊..個期d聲幾大-_-依嫁吾知了
mk88搬完位去過1次就冇去過..1來熱..2來d人係後面行黎行去成日撞到= =
超群依嫁仲係咪4首歌1set;o...之前knit代我記得係5蚊4首;o..但係太多人..好小會去-0-
金星去過2次=0=2次都係好好好多人 囧..右邊個部好似有小小反光=0=!!
新之入左令我好出奇xd咁耐先黎出估佢吾到;o..時間岩既1齊去;o!
回復 支持 反對

金雞個間自從knit代佢d制禁落去d音吾岩..就冇去過o
新寶smart..有1期都keep住去;o近我學校個邊..個期 ...
kjaiiv3v 發表於 2011/11/20 00:31

金雞入多左一部新既 部機好正 你可以去試下
smartgame近排就成日虧掣 信唔過
mk88同上 雖然成個旺角要搵4部機既場就只好去mk88
超群宜家6蚊3首 不過d掣長期唔整 而且成個場根本就係毒氣室黎(我去超群都係打初音
金星其實兩部機都唔錯 有時都會去下
新之我又係估唔到佢會入 不過左機有d反光
回復 支持 反對