打印 上一主題 下一主題
收起左側

[Jubeat] 發現Wonder Walker大會

關閉 [複製鏈接]
而家十二點半
上去參加大會系第三頁有Wonder Walker(ADV)大會
唔知系咪玩完有隻歌
系度講俾大家知先~
回復

我拎左WONDER WALKER喇-v-
BSC 初見 995 SSS FULL COMBO
ADV 吾記得左-.- S左總之
EXT 89 A -3-

期望拎埋Yellow head-joe ;p
(琴日random揀中呢首lv.10 同個10.00既-Y團打>< 人地996滅我t_t)

# 有意向我傳導Wonder Walker 既話, 歡迎4號搵我傳導;) 我地會係mk新之城;p
回復 支持 反對

而家十二點半
上去參加大會系第三頁有Wonder Walker(ADV)大會
唔知系咪玩完有隻歌
系度講俾大家知先~ ...
Leaf~A 發表於 2011/11/26 12:33

你揀大會果陣
佢係會用紅色名去提醒你「你未有呢首歌」

同埋我未聽過大會曲就算未解禁都可以直接揀黎玩
回復 支持 反對

我拎左WONDER WALKER喇-v-
BSC 初見 995 SSS FULL COMBO
ADV 吾記得左-.- S左總之
EXT 89 A -3-

期望拎埋 ...
kingson2 發表於 26-11-2011 14:01

><咁快拎左架你
聽日先落荃金搵傑神傳tot!!
回復 支持 反對

拎左 狂打 手殘 bsc SSS adv SS ext S 92
回復 支持 反對

拎左 狂打 手殘 bsc SSS adv SS ext S 92
惟愛獨有 發表於 26-11-2011 18:14

要full combo確實很有難度...我指level10...雖然今日見個女仔玩到SS但都MISS左幾下
回復 支持 反對

回復 3# Torchic╳小火雞

嗯,,今日去玩撞左版-_-
不過好彩後尾撞到個人佢傳左俾我=P
佢仲開埋YELLOW HEAD JOE喇
佢開WONDER WALKER既EXT同FD 3個人一齊打拎左FC
聽到個下真係囧
回復 支持 反對

已拎xd..
bas..初見99 fc 2可= =囧晒
adv..初見99 fc= =
ext..初見得93..喪打終於fc左 96= =
回復 支持 反對

BSC仲係1g =_= 999599 ;( sosad
EXT推到92
回復 支持 反對