打印 上一主題 下一主題
收起左側

[遊戲討論] [理性討論]點解有人用外掛而無被踢,但樂古完全無人討論?

樓主係咪比掛狗殺得太多,唔鋸出黎嘈@@?:lol:
回復 支持 反對

可能有人認為官方專員會睇呢^.^
不過.......(                                                        ...
Killer104 發表於 17-8-2012 03:06

不過gamania就.......要另計呢
回復 支持 反對

不過gamania就.......要另計呢
~tcc~ 發表於 17-8-2012 09:25

可能有人認為官方專員會睇呢^.^
不過.......(                                                        ...
Killer104 發表於 17-8-2012 03:06

樂古都唔係gm,討論都做唔到d咩野
~tcc~ 發表於 16-8-2012 18:31

呢樣野GM幫我地唔到,佢做到既野大家都有眼睇...可以靠既只係自己

樓主係咪比掛狗殺得太多,唔鋸出黎嘈@@?
雷比亞卍卍 發表於 17-8-2012 04:45

唔係,基本上踢唔到佢我就會自己走,打黎無意思

你意思係無人起踢定係起左踢唔到先
不過道高一尺魔高一丈
今日更新,可能後日外掛已經有新版本可以用到
NG帶 ...
51371262 發表於 16-8-2012 17:16

我既意思係踢到,但係無人投票對於外掛防踢真係無能為力

E+討論-0-
hoyin1996121 發表於 16-8-2012 17:12

係遲嫁啦,但起碼好過無討論過先...
回復 支持 反對

有d人一開始就係敵人個重生點重生,d人話係bug~,~
回復 支持 反對

呢樣野GM幫我地唔到,佢做到既野大家都有眼睇...可以靠既只係自己

唔係,基本上踢唔 ...
godofzero 發表於 17-8-2012 10:49

我一向都咁做,就算全樂古既人都咁做都沒用,cso小學雞太多
回復 支持 反對