查看: 1443|回復: 10
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[約戰專區] 招一人洗 [天龍特攻隊] (必須要有1部分機)

=========================================
主題名稱:招一人洗 [天龍特攻隊](必須要有1部分機)(8月19日,14:00)
=========================================
房間名稱:效率[天龍特攻隊]
開房分流:香港一般伺服器01>分流13
開房日期:8月19日開始,直到2人完任
開房時間:下午2點~下年5點
場主暱稱:xRoUnDZero紫流星
房間密碼:夠4人lock pw

遊戲模式:一般,團死,殭屍3,大亂鬥,災厄,戰神,足球,機甲
遊戲地圖:(一般:狂瘋小鎮,倉庫火拼)(團死:血戰畫廊)
                    (殭屍3:沙漠遺跡D2)(大亂鬥:倉庫火拼)
               (災厄:命卡 簡單)(戰神:古堡)(足球:細場)
               (機甲:工廠)
人數限制:4人

開房目的:完成榮任[天龍特攻隊]
房間規則:禁放飛機,不合作,聽房主指示
其他補充:(請填下表格)
              1.CSO名:
              2.有無分機?
              3.有無斧頭?
              4.有無4A?(即血包,攻包,回收,資金)
              5.有無M95or連狙?
              6.會唔會放飛機,唔合作?

房主有1部分機,只需要一個人而且有分機的人即可

名額先到先得
回復

冇分機/.\  但係又想洗..
回復 支持 反對

回復 2# Pro乂神手

留名吧
回復 支持 反對

回復 3# xRoUnDZeroPStar

CSO名:SfK一JaILol
              2.有無分機? 冇
              3.有無斧頭?有
              4.有無4A?(即血包,攻包,回收,資金)   5a(去到2012年1月幾號)
              5.有無M95or連狙?  一把..
              6.會唔會放飛機,唔合作?  會合作

另外有冇RC?
回復 支持 反對

我kelvinCHM
想洗但怕應承左會放飛機...

1.CSO名:kelvinCHM
              2.有無分機?一部
              3.有無斧頭?有
              4.有無4A?(即血包,攻包,回收,資金)5a到2015年
              5.有無M95or連狙?無
              6.會唔會放飛機,唔合作?可能放飛機...但來到就一定合作,最好俾我後備,唔夠人我先來
回復 支持 反對

1.CSO名:aukaho
              2.有無分機?冇
              3.有無斧頭?有,你知
              4.有無4A?(即血包,攻包,回收,資金)4a 血,回收 ,資金
              5.有無M95or連狙?wa2000+8
              6.會唔會放飛機,唔合作?放就可能會,但一定合作
回復 支持 反對

cso名:乖乖囝2
有無分機:得一部
有無斧頭:有
有無4A:有
有無M95or連狙:冇
會唔會放飛機,唔合作:有時可能唔得閒,但一定會合作的
回復 支持 反對

cso名:NeVeRHAVE
有無分機:有3部
有無M95or連狙:有
會唔會放飛機,唔合作:有時可能唔得閒,但一定會合作
回復 支持 反對

cso名:AvEnGeRl獵人
有無分機:我有fd代分機
有無M95or連狙:有
會唔會放飛機,唔合作:唔放飛機,合作,如果揀我,我想傾時間。我做左幾10次,好熟手
回復 支持 反對

回復 9# j1161824010

今晚遲DD密你0.0
回復 支持 反對