收起左側

[Jubeat] [jubeat saucer] 3月新曲一覽 (bistro saucer沒有新曲)

關閉 [複製鏈接]

附難度:
lv10 ChronosCosmic HurricaneMirage
lv9 Snow PrismO JIYAFrom Noon Till DawnChronos
lv8 恋閃繚乱ETERNAL BLAZELANA -Answer I-Cosmic Hurricane

lv1 ETERNAL BLAZE
(好感動 到底K社有多久未試過出lv1的BSC譜面

=================================

火雞大超快= =……

我還在西鐵的夢鄉上靜待新歌lv資料
kirinx 發表於 2013/2/1 06:48

因為難得早左起身

又無akb歌,亦無saucer原創曲,真係好失望
victor609 發表於 2013/2/1 06:50

得一首囉
(睇黎「boss曲是原創曲」應該已成一個不明文規定
回復 支持 反對

已有snow prism Exc video by 1188*

Qma有得傳?
回復 支持 反對

附難度:
lv10 Chronos、Cosmic Hurricane、Mirage
lv9 Snow Prism、O JIYA、From Noon Till Dawn、Chronos ...
Torchic╳小火雞 發表於 1-2-2013 06:57

我今朝六點幾睇見唔到有Mirage,所以以為無saucer歌,另外qma兩首可以傳,今日ran中左
回復 支持 反對

QMA兩曲可以透過Bistro Saucer解禁,亦可以傳導

計埋QMA兩隻
全部都係每3 tunes開1隻
8次開晒歌了
最後打左鋪,天上之果小弟完全中伏了..
咁就$54
又係時間去返每日3 Tunes既日子了..
=========
新個首LANA舊個首野好鬼似
第一時間就聯想起electro peaceful同defense in the major key attack in the minor key
其實有D想知LANA兩首野既歌詞呢..
--------------
各位財力有限既朋友仔緊記每日有一次頭3 Tunes既Bonus啊
最好全部打晒未打過既歌,,務求整碟特盛出黎呢~
回復 支持 反對

原來今個月bistro saucer有O JIYA跟Chronos
就是因為慶祝GITADORA稼動

另外下圖說 還有三首新曲將會以「期間限定曲」的形式推出
回復 支持 反對

唔知點解我覺得JUBEAT近排出既DM舊歌好好聽, 例如ACROSS THE NIGHTMARE同O JIYA, 不過我厭D歌太短, 尤其是ACROSS THE NIGHTMARE, 1分25秒都無, 打呢首好似有D唔抵-.-
回復 支持 反對

唔知點解我覺得JUBEAT近排出既DM舊歌好好聽, 例如ACROSS THE NIGHTMARE同O JIYA, 不過我厭D歌太短, 尤其是A ...
victor609 發表於 2013/2/6 20:23

唔知點解d舊歌係特別短

雖然新果隻版權曲From Noon Till Dawn又係好短
回復 支持 反對

三首新歌都好難呀T__T同埋D新歌又CUT到好短, 紅蓮の焔同Concertino in Blue都係得個1分30令秒, KONAMI可唔可以將D歌整長D呀?

多左首版權歌,Get Off of My Way/MAN WITH A MISSION
回復 支持 反對

喔 Get Off of My Way
呢個應該未出 不過已經確定左下個月將會出
下個月既歌我諗都係等下個月既post出左黎先放上去

=====================================

係時候放埋Café de Coral...不,
放Café de Tran上去。
回復 支持 反對

不是呀, 確實係今日出(看紅框)

EXC片也有了
https://www.youtube.com/watch?v=Ye6xxUG8HKo
回復 支持 反對