打印 上一主題 下一主題
收起左側

[遊戲討論] ☆☆☆ ''場主'' 既定義 , 你訓醒未? 到底你明未? ☆☆☆

關閉 [複製鏈接]
回復 54# ZoMble乂幻月

我睇到你d留言好似仲認真過我bo
回復 支持 反對

請詳細閱讀

成日話人用狗槍..狗槍

咁我唔用狗槍係唔係要用番cv m4 awp?(好似以前down隻唔洗錢既1.6尼玩咁 ...
avanialty 發表於 26-3-2013 22:37

樓主.個post沉啦.唔好再潛水啦.出黎講番句野啦
回復 支持 反對

你入得果場就要跟場名,e+係潛規則黎,個個都守得你一個唔守,咁你咪比人踢同比人話小學雞 ...
AdolfHitler032 發表於 28-3-2013 22:32

一般場少玩唔講一般場d "狗槍"啦玩屍多d,呢排屍場d 狗槍多數龍炮,鋸,隼雷啦
成日都見d 人玩屍禁呢d 槍
但呢d 槍真係你所講嘅屈晒機?
隼雷--->狙黎嘅,除非d 屍企定定定/水路到射屍,路係都唔易中啦下話?
龍炮電鋸--->近戰黎啦,佢個範圍,血腥瑪麗長手ko,仲有玩鋸果d,我相信唔會淨係得拎鋸果個沖落去打屍掛?每間房都會有人跟埋落去用鎚用銀刃用巨斧,咁多人圍嘅同時係屍應該唔會淨係要打拎鋸果個人掛?
再講,開房淨係禁呢d 槍會唔會唔公平呢?拎住雙子,殺破狼守跳位,拎炎龍守水路唔通呢d 又唔屈?既然都係屈嘅又點解淨係禁幾把"狗槍"先?
好啦,肯寫到明話禁嘅都算啦
有d 房呢,入到去第一場用完都冇問題,完左round 1就無啦啦彈條友出黎話禁鋸呀,大佬雖然入到黎係我汁左隻屍姐,但佢地自己一樣有份圍隻屍架wo。轉個頭黎禁我?真係痴線嘅
最離譜嘅試過一開始拎鋸上完d 位,完左20秒,跟住連續3場做屍王,殺左10幾個咁啦,跟住就有人黎踢我,個理由仲要話因為你用鋸。真係講晒粗口架wo,做屍殺完人踢我話因為我拎鋸玩?
申利,自己唔算真正港戰,盡其量只可以話半港戰,新年入點好運抽人代抽,中把鋸,玩屍e 家都算好好多,一出鋸果陣成日比人踢又話鋸狗
其實抽野又真係好講運,唔係話有錢就得,好似我fd 抽成2千蚊hkd 都中唔到隼雷一樣,有人3個解碼就中左,認真講,呢個帖講話咩咩咩我抽中左唔用咪得果d 人。問心,你抽中係咪呢世都唔用?如果係,你比錢抽黎又係為咩?到個禁左狗槍嘅場主,有一日運氣爆發抽中狗槍,你真係仲會開場去禁呢把槍,唔用呢把槍屈任何人。你係咁講都冇人信啦?
我並唔係要撐任何一邊(港戰/免費玩家)
小學雞一詞並唔係淨係形容任何一方嘅人
港戰態度差到乜咁,我都見過,拎住隼雷開晒爆頭秒完屍就留句垃圾。呢d 就係小學雞
免費玩家態度差嘅一樣見過,輸唔起就話狗槍跟住踢人,踢一次唔得仲要踢3-4次。呢d 都係小學雞
給部份港戰玩家的話:「唔好認為自己拎住把勁少少嘅槍就串串貢,真正技術高嘅都唔會係你!」
給部份免費玩家的話:「唔好認為人地用d 勁少少嘅槍就一定屈死你,再好嘅槍都有破綻,唔好輸唔起就亂禁踢人!」
我呢款玩家半港戰經常都被人認為係真正港戰,淨識汁kill。我自己唔入點買果d 屍水/爆頭技,打屍果陣都係"博"番黎,唔係某部份港戰玩家見差唔多就爆頭技射射射汁雞
最後贈多免費玩家幾句
平時官方活動送解碼果陣儲起佢,到3-4倍果陣抽,總會有1-2把金旁身嘅
平時玩屍,技術真係夠嘅,km 已經可以遊擊2-3條屍
想殺屍,努力少少汁多幾個箱拎箱果d 槍都會夠力殺屍
半年前我$1都冇入過都係咁玩,最起碼都唔洗包尾
仲有唔好輸唔起就踢人,你要明白有時候即使手持神器/狗槍都唔係無敵
技術團結才是王道,不論你玩任何模式

評分

參與人數 1Bravo! +1 收起 理由
v1w1 + 1 我同意你的說法

查看全部評分

回復 支持 反對

非常同意FongKapan的話,最討厭d場一開始5係房名寫明禁咩野,入咗去用鋸殺左2、3件,d人就打曬字話9槍、禁鋸。到咗下一round開始,就被踢了@@
回復 支持 反對

算啦唔係第1次架啦
回復 支持 反對

大家唔好再推post啦!
樓主已經好慘嫁啦
佢都冇哂彈藥啦
佢潛水都唔掂
點解都仲要將個post推番上水面姐!
不如就等呢個post沉落去啦
回復 支持 反對

回復 66# smionchiu

何出此言?
回復 支持 反對

高手團話自己點勁點勁,點知俾極速殺兩殺就話要踢人,nightgaming垃圾團
回復 支持 反對

人地整隻game出尼比你玩 始終你都係冇咩點比錢咁去禁D消費者用買/抽既槍 , 你好好諗下先 , 我想CSO係呢方面做小小野 ,
咩叫公平? 咩叫出邊大把場比我簡? 我玩得呢隻game , 我鍾意入咩場就入咩場 , 鍾意點玩就點玩 , 我做咩要睇場名去做人?
我係消費者 , 場主應改名為 ''開場者'' , 希望CSO說明一下場主既定義~!
回復 支持 反對

人地整隻game出尼比你玩 始終你都係冇咩點比錢咁去禁D消費者用買/抽既槍 , 你好好諗下先 , 我想CSO係呢方面做小小野 ,
咩叫公平? 咩叫出邊大把場比我簡? 我玩得呢隻game , 我鍾意入咩場就入咩場 , 鍾意點玩就點玩 , 我做咩要睇場名去做人?
我係消費者 , 場主應改名為 ''開場者'' , 希望CSO說明一下場主既定義~!
avanialty 發表於 1-4-2013 23:33

人地整隻奶粉出尼比你食 始終你都係冇咩比錢咁去禁D消費者用買既奶粉 , 你好好諗下先 , 我想奶粉商係呢方面做小小野 ,
咩叫公平? 咩叫出邊大把奶粉比我簡? 我有錢 , 我鍾意買咩奶粉就買咩奶粉, 鍾意點走水貨就點走水貨 , 我做咩要睇限奶令去做人?
我係消費者 , 港人應改名為 ''本地消費者'' , 希望奶粉商說明一下本地消費者既定義~!

大陸人係咁諗,而你依家個思想同佢地差唔多
希望你多角度思考問題
Too young too simple sometimes naive
回復 支持 反對