打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 長政: 潛能真丹我有建議/意見

回復 6# 九少

視妥協為最高美德,向霸權低頭,希冀霸權憐憫,視不願與己向主子低頭的人為搞事份子。
甘心做奴才,不向現實主義說不,正是九少。
以否定為肯定都未識,得閒聽下myradio毓民踩場網台節目,進修下自己,吾好做網上遊魂,係樂古打飛機。
逢星期一和四,10點,myradio.hk
前社民連主席,前人民力量執委,現任立法會議員黃毓民主持

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
囧大俠 -5 人身攻擊

查看全部評分

回復

回復  九少

視妥協為最高美德,向霸權低頭,希冀霸權憐憫,視不願與己向主子低頭的人為搞事份子。
甘心做 ...
梁山伯! 發表於 2-7-2013 12:59

大哥...打機乍 講民主去錯論壇.
回復

回復  九少

甘心做 ...
梁山伯! 發表於 2-7-2013 12:59

你上夠腦未?人地九少食鹽多過你食米,反GAME做你GE革命烈士啦,現實唔啱你
回復

都同意...
不過食左好多果批其實都已經嚴重拋離
但係冇理由要收返
所以已經冇咩所謂
另外一題長政都有一個月冇上nakuz了...~
回復

真丹問題存在佐咁耐
gameone要整神早整佐喇~_~
回復

樓上講得岩 要整根本一早整左 我就係因為真丹可以無限食先放棄左E隻GANE ...

首先,食左丹對某幾個門派變成屈機,某幾個就非常不利...

第一不利就係天山,一個本身玩秒殺人既門派,而家對住D食左二三十粒丹既玩家,秒毛?同埋E個門派秒唔到人,好有可能會比人反控,之後要著草,對天山既玩家來講非常冇引。

第二不利就係武當,武當本來已經好豆腐(氣武例外),E家仲要對住D食丹佬,持久戰長左,雖然控技可以控OK耐,不過同人打持久戰非常不利,同埋武當體力成長低,食丹又要食多人好幾十粒先追到血量,令玩武當玩家冇FEEL。

第三講下增強左,什至可以用屈機來影容既門派,好明顯峨嵋係首選,EC本身已經好煩下,唔好話多,E家再整多二三十粒丹,一下清心係12%,當一個EC60M血,一下補72000...E家我估6石頂級真元打人M5-M6左右...雖然話天龍玩人多,但都會有隻抽既時候,傷害覆蓋唔到清心,點打?

少林我唔講啦,講下逍遙,一個機動性靈活到好似卡通龍珠咁閃來閃去,本身對近攻門派來講已經難打,再比二三十粒真丹佢,變成五六十M血,你叫近攻點打?

分享住咁多先,純個人分享下,吹下水,不喜勿插-。-
回復

樓上講得岩 要整根本一早整左 我就係因為真丹可以無限食先放棄左E隻GANE ...

首先,食左丹對某幾個門派變 ...
殘酷之龍 發表於 2-7-2013 18:05

食左真丹既逍遙咪就係變左超四囉:')
回復

首先,食左丹對某幾個門派變 ...
殘酷之龍 發表於 2-7-2013 18:05

非常同意
回復

使各玩家/角色 在同1石級可以得到平衡???
其實你地有冇諗過有D門派糸用來秒人??
如果個個人條血多左 對玩 ...
lovesforever 發表於 2-7-2013 07:30

其實 非常冇奈 就系因為原本可以秒 而家唔可以 仲被對方反擊
我寧願所有人都只食左2粒
回復

算la gameone有心整一早整左
睇黎依家d真丹只會比人不停甘食
回復