打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 玩幾多場,輸足幾多場- -

回復 10# Gibson_0219

D人好勁,D人基本上都係一換一,殺完人就死
回復 支持 反對

回復  Gibson_0219

D人好勁,D人基本上都係一換一,殺完人就死
s13771 發表於 19-8-2013 21:25

而係我覺得自護D人太廢.. 步兵唔夠人壓 長期冇指揮 次次開幕都輸咗個勢
回復 支持 反對

回復 12# Gibson_0219

二服ZEON好強:L一服感覺開幕都夠衝,之後就gg.btw遇到個少將指揮,有個map有牆,40人爆牆直衝KO左聯邦,超強:loveliness: 76.74% VS 0.00%
回復 支持 反對

二服ZEON好強一服感覺開幕都夠衝,之後就gg.btw遇到個少將指揮,有個map有牆,40人 ...
s13771 發表於 20-8-2013 10:48

有時輸俾對方指揮官都覺得抵 學到好多野撞過幾場玩指揮嬴率高到痴線既指揮官(聯邦) 開場叫班步兵走位真係好驚喜同出色
全軍由走地底直穿到對方據點避開兵力阻撓等等 日本人諗埋D屎橋真係幾叻.
回復 支持 反對

回復 14# Gibson_0219

走地底呢D也只會係將校場發生,初級場叫極1底下都無反應,個個走曬:dizzy:
回復 支持 反對

走地底呢D也只會係將校場發生,初級場叫極1底下都無反應,個個走曬 ...
s13771 發表於 21-8-2013 08:46

初級場個個都唔睇字幕 自己估住打自己
回復 支持 反對

回復 16# Gibson_0219

我都唔係好留意,一自己唔識日本,雖然估到下,二我用砲擊,歸艦慢到呢XD,我留意字幕,都係係宇宙or係戰艦上
回復 支持 反對