打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] 自認玩天山勁既玩家 歡迎細閱 第2回

回復  光云 哈.咁你真係果段有懶 同埋- -. 有時候唔係享受 享受係正常 但係榮譽比享受更高級. ...
everlove123 發表於 17-1-2015 21:54

榮咩譽呀 贏完做到誠仔咩
回復 支持 反對

打校場輸左比條友會唔會好唔抵先  人既天性不會認低威
回復 支持 反對

回復 39# 光云

首先5知你條LINK想表達d咩
    問緊大師你點解5隱身入,你又5知做乜咁
    恕我新手,未到你lv,可否簡單解答?   
    btw 見你打龍天武第一場,上緊毒都隱有咩含意?
回復 支持 反對

回復  光云

首先5知你條LINK想表達d咩
    問緊大師你點解5隱身入,你又5知做乜咁
    恕我新手,未到 ...
123!! 發表於 18-1-2015 23:31

貼link為左證明我打人係場場都唔隱 你吊我果場只係睇情況而爆技 上毒初隱有0.5 對面係睇你唔到

btw 唔好扮新手啦 而家天龍邊有新手 吹得太大了吧
回復 支持 反對

唔隱既天山? 南ser Kim 候教
回復 支持 反對

回復 44# 光云

對於你D'技術'天山泥講,我咪新手囉
    你話你睇情况爆技,咁點解5走左先?完左少澤,中沖先爆
    其實見你用滑鼠打架,好打有限,明明可以秒,又要懶係野咁
    教人5隱入,係5係應該睇情况先決定呀!? 打丐5隱入,比人上毒起手先
    學人拉打都睇情况呀,個丐識玩拉返你都得 真係係咁曬0.5秒咩 見你移花
    打龍天武扣血速率就知其實你秒到佢7,8成血 何必要懶係野咁
回復 支持 反對

回復  光云

對於你D'技術'天山泥講,我咪新手囉
    你話你睇情况爆技,咁點解5走左先?完左少澤,中沖 ...
123!! 發表於 19-1-2015 20:44

因為完左驚佢回到半怒同埋有機會唔夠血出同生
回復 支持 反對

快d番黎同我打
我好悶
回復 支持 反對

回復 47# 光云

精打細算wo 佢怒又會回得咁快都有既~
    你就好,個天龍咁傻仔~ 一定好好玩
回復 支持 反對

回復  光云

精打細算wo 佢怒又會回得咁快都有既~
    你就好,個天龍咁傻仔~ 一定好好玩 ...
123!! 發表於 21-1-2015 19:45

求初心者發片教我天山如何連技同如何由f1按到f10利申已退game唔撚知幾耐
回復 支持 反對