查看: 12974|回復: 11
收起左側

[其他] 全世界GC都會被強制關SER(即1執全家都要一齊執)

FB轉過黎
轉至JI NA Shiu

跟大家報告一個消息,KOG本周開始對GC停止開發
這是巴西版伺服器關必文章,得到的消息是巴西與美版先關閉,
而後韓版不久後也關閉,巴西關閉時間
1.CASH商店關閉 2/2
2.伺服器關閉 4/13
若美版有任何新消息,會在發布上來,謝謝
很感謝大家重台版倒閉後支持到現在
http://levelupgames.uol.com.br/grandchase/noticias/comunicados/mensagem-importante-sobre-grand-chase.lhtml

之前GC登錄左steam果陣仲好興奮咁講今次應該實無死啦 唉
計埋今次已經第三次>_> 頭一次傷心 第二次仲有D唔捨得但已經無咩感覺至少唔會好似第一次咁傷心 今次。。已經麻目到唔知講咩好。唉
我玩左唔算耐但都差唔多6-7年 雖我至從港服汁就已有心理準備會有呢一日既來臨 天無不散之宴席
但今次。。明明都巴西果邊都話要收購GC 但KOG情願汁左佢都唔賣比其他公司。
由於唔比討論私X所以唔多講但我唸大家都好清楚如果仲想延續呢段情既話大概都只有呢條路 假設未來會再有其他有心人整既私X 到時有緣再見吧 BY剎囝~

轉至亞至:

轉至Sr Less :https://www.facebook.com/video.php?v=532160360219745&pnref=story

最後分享呢兩條片 無法取代既童年 見證我地既成長

回復

算啦 其實睇下wiki 都知gc d ser一直都隔一排就執一個咁樣
所以自從台ser都執埋之後 應該都預到gc執哂所有ser呢一日好快就會黎

有玩其他ser既就珍惜埋剩低既日子啦
回復 支持 反對

記得起初簽約了不能有太多漫畫的劇情,如果有相對較完整的劇情會更能吸引人。嘛,不過都過去了。現在打算玩其他服的elsword
回復 支持 反對

好玩既遊戲已經買少見少,,汁完一個又一個.
回復 支持 反對

真係估唔到會咁快   以為起馬捱多三四年  眾伙伴好聲行喇
回復 支持 反對

就汁啦
有冇人識我啊?
我係奶奶bb
回復 支持 反對

始終3小都係一隻好舊既GAME
同埋呢種模式好難吸引"大量"玩家洗錢落去
話說隔黎版某隻GAME出左10幾年仲可以越黎越多人玩整極都執唔去我反面覺得有D出奇

BY玩台服3小持續左2年半既路人
回復 支持 反對

三小終於收檔...我中學個陣有玩過一排.
回復 支持 反對

睇睇先
回復 支持 反對

真係好懷念以前既日子
回復 支持 反對