查看: 11195|回復: 7
收起左側

[其他] [X服繼續][這個時候只要笑就好了]去吧精靈球! (扔)

所有官服都已經正式執笠
表示宜家dl左X服黎玩
主打Titan 名係RelaxBear
歡迎繼續進行野生捕獲
因為5月頭開始我應該都會得閒番
所以應該會出現得頻密d lol

--------------------------------------------------------------
眾所周知 GC好快就要執笠
於是我臨急抱佛腳 dl左國際服既gc玩下咁
雖然又真係有d lag 尤其係玩vs果時
不過算啦 我都係志在懷愐下 所以就唔理咁多了

其實上面呢段都係廢話黎
簡單黎講 如果仲有人會睇呢個post同玩gc既
不妨睇下會唔會撞到我 扔出你的精靈球 進行野生捕獲之類
嘛 不過當然我不是小精靈就是了
另外 即使捕獲了 也不會有甚麼獎勵之類
所以標題也只是晃子 請不要在意用詞這些小事
(請隨便吐糟)

我gc名叫Relabear
vs房名開頭會加 [HK] 做標記
通常下晝3-7:30會出現
我諗應該唔會有人同我撞掛lol

小分享
話說琴日係房名開頭加左[HK]之後
有人問我咩叫HK 係咪hacker
嗯...大概這是文化差異吧? orz
回復

Hi版主, 就算官服汁左之後係咪都唔可以係到討論X服?
回復 支持 反對

回復 2# Donago
嘛 叫我雪冰就可以了

老實講 我個人就覺得係度傾都冇咩問題
不過我都想問埋其他版主點睇先

話說估唔到仲會有人上黎 太滾動了lol
回復 支持 反對

連一連帖
我地表示歡迎大家係度討論_服
不過要小心木馬網之類

我地可能會整個集合帖 講下宜家有咩_服
不過我地唔肯定係咪一定會整
都要睇下時間許唔許可咁樣
回復 支持 反對

連一連帖
我地表示歡迎大家係度討論_服
不過要小心木馬網之類

我地可能會整個集合帖 講下宜家有咩_服
不過 ...
小雪冰 發表於 7-4-2015 22:00

暫時係巴哈見到兩個Season2私_
http://www.grandchase.cc/
http://resistancegc.com/

SeasonV未留意到
回復 支持 反對

回復 5# hj1op2
千億好耐冇見lol

第一條link果個我之前都冇留意到lol
感謝提供~

我暫時見過既X服 最盡都係去到S3
Resistance就係
任務系統係要自己執道具 (有個波圈住個道具 仲有樣睇)
打完之後先再分配咁樣

話說唔知點解 自從第2次login Resistance之後
小愛都係冇左個頭orz
但係樂同莓都冇事囧
回復 支持 反對

回復  hj1op2
千億好耐冇見lol

第一條link果個我之前都冇留意到lol
感謝提供~

我暫時見過既X服 最盡都係 ...
小雪冰 發表於 17-4-2015 09:31

基本上台服關服之後都好少理GC..
國際服都有DL落黎得閒紀念下
係連美服都有消息話支持唔住既時候先認真玩返

國際服最後一日好似見到有人用全頻話有SeasonV(應該係最新版本)私_
不過佢又冇講名又冇比Link

另外都有諗過如果玩私_DL邊個好 但係身邊好似冇朋友肯陪我癲私_
回復 支持 反對

回復 7# hj1op2
其實我都冇玩 gc 好耐
係4月初放復活節假果陣dl過國際總服黎懷念下
跟住又比我搵到X服
就dl左titan,resistance黎試玩
不過暫時主要玩緊titan

過去呢幾日吊緊頸 好忙
搞到冇時間更新個X服帖sosad
睇下黎緊呢幾日點先
希望搵到個S5 X服出黎
回復 支持 反對