打印 上一主題 下一主題
收起左側

[其他] 造福人群?[抽蛋腳本]已重新整理教學[已新增幸蛋腳本[ESC]]

回復 130# tree852003

因為LAG機導致有咁既情況,個腳本係無問題,比D時間比樓主搞埋新既....坐等中.....
回復 支持 反對

樓主有料.研究左一陣就識用啦..辛苦哂~
回復 支持 反對

樓主,抽幸蛋卡機可以用抽1抽既自定義解決,但係又需要配合自動刪機來刪番果部機
你係神手黎,我都只係整到自動抽n次再抽次自定義果d新手....期待你出更新 o_o
另外"後台收道具"會有判定失敗,刪左機之後唔會收番埋個機體管理頁面
最後弱弱一問...可否選擇刪機會選經膠...200經膠比G幣實用
回復 支持 反對

樓主,抽幸蛋卡機可以用抽1抽既自定義解決,但係又需要配合自動刪機來刪番果部機
你係神手黎,我都只係整到自 ...
031209 發表於 4-6-2015 01:21

刪左機之後唔會收番埋個機體管理頁面<應該係電腦快慢引起既問題,我試下將個delay拉返長D

至於刪機扲經膠我以前都寫左,不過要加返個中S提示

[新]後台收道具(刪機拎GB).rar

2.06 MB, 下載次數: 22

[新]後台收道具(刪機拎經膠).rar

2.06 MB, 下載次數: 24

回復 支持 反對

樓主~ 點解用新腳本抽幸蛋 直接卡左係出蛋既畫面 然後咩都無繼續@@
Q赤武Q 發表於 4-6-2015 02:49

姐係停左係個蛋度?我聽日試下將delay拉大D,可能就會得

因為我用自己部腦試過係冇事= =不過唔同電腦D 反應快慢實有差別
回復 支持 反對

回復 135# 314314a

樓主,幸蛋腳本[針對卡停][快]
呢個有小小問題 自動入左,抽埋蛋但之後就停左啦..
回復 支持 反對

可唔可以改慢埋收道具個script? 海外玩家既DELAY好易搞到有問題
回復 支持 反對

感謝樓主,同上幸蛋抽完一下停左
回復 支持 反對

樓主,幸蛋腳本抽蛋就停左@@咩問題
回復 支持 反對

一切腳本問題,請等細佬飲完個茶返黎再搞,各位大大唔好意思
回復 支持 反對