打印 上一主題 下一主題
收起左側

[新版情報] 【蚩尤】禁止遊戲幣交易之相關

關閉 [複製鏈接]
係唔係1個星期有10點
滿天星 發表於 25-2-2016 01:37

好似係
我重努力緊 換章
回復 支持 反對

大家去睇下投票果到,佢係投無玩巨商,之後佢仲要睇有冇邊位會員係用外掛之後賣野,大家真係小心 ,被外掛好難 ...
沖天~ 發表於 25-2-2016 01:30

超版感覺上係管全壇誇區事宜,每個版上既細節都係版主們清楚d~ 所以細節上有咩要執既野版主同佢傾啦
回復 支持 反對

管理員希望我回來管理時我就會回來管理,不需要時我亦不必花時處理版務
現在有沒有玩巨商並不代表不懂得去判定外掛,只是希望收集意見

如果各位認為開服幾小時就有數以十億計的巨錢是正當的話,那你們只比一個不玩巨商的超級版主更糟
在背後又有多少人向我舉報外掛使用者你們知道嗎?我們在找方法去對抗外掛,你們卻在為外掛護駕

引用某會員的一句:
見到外掛就report 雖然gm同宜家呢個政府無分別
無人話一定可以完全清外掛
不過唔report就唔會捉到外掛

當然未經該會員同意我是不會開名,但這位會員並不是版主

如果你們那麼清楚知道什麼會員用外掛,麻煩日後拿出證據來,有新版規,我們就會辦事

TO某位被我封了一年的會員:
閣下違反嚴重版規,並且過往亦違反了壇規中的宣傳事項
你可以覺得我是針對你,因為我運用了酌情權沒有永久禁訪
回復 支持 反對

支持某會員做拆家就當自己唔係外掛
回復 支持 反對

管理員希望我回來管理時我就會回來管理,不需要時我亦不必花時處理版務
現在有沒有玩巨商並不代表不懂得去 ...
Hellkite 發表於 26-2-2016 13:35

超版就係超版,打得出呢返說話的人,成熟修養即見真章!

真心愛巨商,打擊外掛,不論什麼角色,能力下該做就做!

最後,希望超版可以保持呢種精神堅持下去

不求所有人認同,但求無愧於心
回復 支持 反對