收起左側

[價格討論] 235天王裝問題

你想幾錢收.可以私信我@@
回復 支持 反對

都系個句喇 未出就天價出左就公廁價 600-700點咪當禁多1-2下技囉 如果冇凶既情況下合隻凶仲比佢化算(自己升1500左右 代升搵笨)
除非你升哂12隻最高戰+12套天王套谷戰喇(成個SER好似都冇12套) 唔系買返帝S同照S算
當人放HK3000夠平未 你收套照S/帝S100蚊都唔洗只系為慳個小小技 禁快2下好過喇
PS.壕另計 我平民玩家1名 咩都玩唔起

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
回復 支持 1 反對 0

一堆就1-2下技能.一大堆就8-10下技.唔知有冇錯
回復 支持 反對

前提你單機/組升單打手升lv  雙打手已經冇分咩分別
如果1-2千蚊都玩得過既  但數量小分分鐘天價
唔好彩好似拔都咁就
回復 支持 反對

真心唔係咁計   一套裝多700點係好多

你比較225 同 210個差距 就知天王裝係好誇張
虎天裝仲係 比加血既裝備高一倍
回復 支持 反對

老實個句 雷普見到D裝咁有吸水既能力 又點會唔出福袋同活動去比我地供獻下 遲下應該會平啲 1~2千蚊去出一套裝 有啲唔低 不過睇人啦 有錢人既玩法 窮人唔會明 四天王四套裝 其實屬性點上係正既
真係高左一個檔次 特別是龜天 比較加多啲買屬點 等如隻龜強化左
至於用2 3千蚊去買裝就睇閣下需要
回復 支持 反對

講下笑咁講 但事實黎.
1,2千買/課到套最勁既裝咪算好
依家D手游哄你課埋身家都唔掂
回復 支持 反對