m88 發表於 31-3-2010 19:19:38

岩岩玩義大利真係o哂lu,我做緊喪屍,我聽到槍聲,再望下個雷達見到班屍去緊同一個方法~槍聲又係大約個地方傳出,咁未行過去睇睇lu~之後真係見到條友仔游擊,殺左佢佢話我外掛,真係比十個珍佢。

GINTAMA5354 發表於 3-4-2010 18:41:39

今日多左勁多加速
場場刀戰都有=^=
比大家睇下=^=
[吾好怪我廢]
http://www.sendspace.com/file/rr9gt9

samho111 發表於 3-4-2010 19:21:56

nakuz pub場都有一個.........

kkgg12233456789 發表於 3-4-2010 21:31:15

岩岩比人屈外 掛
真慘~~
個時:我fd話佢比c追 我去幫佢隻c話我掛9點知佢係邊

夜嵐﹏ 發表於 4-4-2010 22:21:27

頭先玩cso(9:50分)就玩屍3(未日聖地)
咁我一開始就呢埋一二面
之有個on9仔(應該係小學雞)
沖埋尼刀我(我打字:.......)
跟住就見到我沒有比人踢出遊戲
我又打字:佢傻嫁,無啦啦用刀仔刀我,之後就kick我
佢打字:係咩??0.0
我打字:放心,你會起樂古臭名遠播
佢又打字:好呀
跟住我就比佢kick左 T.T
佢好似叫(hy???1??)
唔係好記得....
你地面對呢d情況會點?????

joseph199704 發表於 5-4-2010 21:29:18

今日我玩香港b u g場
我話c吾比kill
有一個叫1750
佢做c kill人
我kick佢
但係佢防踢
仲係到串我
佢開咪,我打字
你地覺得邊個快d@w@
之後仲有一個叫毒男囝
佢都係做c kill
E 2個人
大家小心

雙層魚柳包 發表於 6-4-2010 10:29:36

鑑於近日,CS Online版有大量抱怨被外掛殺的Post,所以特設此帖。

各位可在此Post抱怨。
...
ctm22000 發表於 31-10-2009 17:59 http://www1.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif

真好
咁又比你ru4到貼

sum_pig 發表於 7-4-2010 11:09:40

這貼也點可以比佢沉呢..

小。夜 發表於 7-4-2010 13:02:10

話說岩岩玩緊C3 ,龜點被破了,我做左c,我見到有2個人未死,咁我死追,追呀追,追呀追,咁佢地2個都汁到個手榴彈包,玩家a馬上放個閃光彈閃我,但果時我同佢只有3m的距離,我就拿拿聲禁一下右鍵,之後玩家b見到個情形,又想放個閃光彈閃我=.= 我見佢手上拎住個手榴彈,就估到佢想閃我,佢放左之後,我就開血性加速跳過個閃光彈,殺左佢,點知=.= 玩家a開咪話我外掛,之後被踢了.....

雙層魚柳包 發表於 7-4-2010 13:14:26

話說岩岩玩緊C3 ,龜點被破了,我做左c,我見到有2個人未死,咁我死追,追呀追,追呀追,咁佢地2個都汁到個手榴彈 ...
小。夜 發表於 7-4-2010 13:02 http://www.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif

眼花-口-
嘔血
頁: 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 [18] 19 20 21 22 23 24 25 26 27
查看完整版本: 「CS Online 會員抱怨 外掛/玩家行為 聖地」集中帖