walove1234 發表於 20-5-2010 14:55:16

頂!岩岩開場
場名:人在_5人開波.+*"*+.惡夢級.+*"*+.
之後入左4個人
結果有2.5個係外掛

下下描住人出黎,仲要人地未出黎都穿左

叫無悔同埋 牙俊215(唔知有冇記錯,2個都係 高lv,4x lv)
仲有1個冇咩留意,但有1次死左見住佢穿門殺左人=.=
5打5
我後面場場勁快自殺睇佢地玩
結果比我見到
頂佢個肺,4個入黎有2個係外掛,街場係唔係真係唔洗玩?
橋子咁樣只會令街場既人灰,最後同HP一樣
如果外掛情況冇改善,我可以肯定CSO會汁

源子筆 發表於 20-5-2010 15:30:25

我e加知個咁ga集中帖-.-

唔可以 發表於 20-5-2010 15:58:19

今日玩10場10場都有加速
我去玩sd好過=)

源子筆 發表於 20-5-2010 15:59:17

今日玩10場10場都有加速
我去玩sd好過=)
唔可以 發表於 20-5-2010 15:58 http://www4.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif

同意同意~

ShiNG_SeR 發表於 20-5-2010 16:00:47

pub場都有掛狗入侵~_~

walove1234 發表於 20-5-2010 16:05:17

d 雞仔剩係識得係電腦哈人,真人面對面同佢講一句:你用乜野外掛
都嚇到佢爆尿啦

近藤飛衣 發表於 20-5-2010 19:51:21

對於CSO既外掛情況...
早已沒有期望, 外掛既猖獗, 實在沒法子容忍...
外掛既地方, 就俾外掛既人自己去玩, 自己去享受外掛既樂趣...
反正, 玩CSO, 都係玩一隻GAME...
唔玩CSO, 仲有大把GAME, 大把另類方式去娛樂...

所以, 我決定放棄呢隻GAME~~
雖然已經由CS 1.5開始玩到宜家, 但放棄都無所謂~~
無左CSO, 都無咩損失可言~

望._. 發表於 20-5-2010 19:54:50

anthony0222 發表於 20-5-2010 19:55:51

唉...
依然多外掛...

p428los 發表於 22-5-2010 16:22:07

小學雞真係小學雞
我頭先買完貢茶返到屋企樓下
我見到一班小學雞係到講cso
我行過去答爹
聽到佢地係到講外掛
我就問:外掛好好用咩,點解你地要用外掛,你地知唔知用外掛會令人地好慘嫁!
雞仔就講:咁人地慘關我地鬼事,我地就係鍾意用外掛!!!
我:你地遲早有日會知道外掛係一樣好可怕既野黎嫁啦.
雞仔:唔講外掛
我:咁講咩
雞仔:你地知唔知我係沙2玩遊擊係最勁
雞仔2:嘩,真嫁
我:咪老吹啦
雞仔:我有鬼老吹,我玩意大利個陣仲禁到隻雷比亞出黎tim~
雞仔2:教下我吖
雞仔:你去yahoo打外掛聯xx,之後下載GF鬼鬼,之後打....................................................
我:睇黎你地都唔知咩叫做衰嫁啦
雞仔3:你知唔知我有晒所有永久槍
雞仔:嘩,好勁吖,點解你會有既?
雞仔3:個ac係我老豆嫁
雞仔:你老豆有無用外掛
雞仔3:有吖,佢仲教我用
我(心中):吓...一屋雞
雞仔4:咁你大無比人封ac
雞仔5,3,2,1:無
雞仔4:我都係用我老豆個ac玩外掛,不過比人封左,我老豆有好多槍係入面
雞仔4:我個晚差d比佢打死
我:你地死得嫁啦!
頁: 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 [26] 27 28 29 30 31 32 33 34 35
查看完整版本: 「CS Online 會員抱怨 外掛/玩家行為 聖地」集中帖