打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 價值觀問題(一般團同屍團不同的待遇)無品人士慎入

最近發現 原來屍團同一般團既待遇真係好唔同
好似我咁 我有ac係屍團都有ac係一般團(當然我唔會講我係邊個廢事比人踢 )
我次次打一般 都用番一般團個ac打
原因係 我用屍團個ac打一般 係會比人logo 叫got5 got1
但係用第二個ac 一次都未試過比人logo 叫got5
我想講既係 乜原來而家d人係咁無品 唔好講d小學雞 有d大既一般團(唔開名)自己都係咁
好多人話打屍無技術 更有人打一般logo我 我話:不如got場屍?佢就會話 打一般叫人got屍 好笑
我都想講 你叫姚明同你got踢波?好笑喇
打屍個陣 都會有一般團既人輸左叫我got5 但係又會話 你叫一般團got屍?好笑
我就真係笑喇 乜都你地講晒
做人可唔可以有品d? 打一般就係大晒? 我入屍團係我自由 一定要比你地串?
講真 我有時真係唔想再打街場 次次一定有人logo bin c又串串貢又話我地垃圾咁
回復

真係想有人應下都無
回復 支持 反對

回復 5# komarco

但係如果我係屍團 你叫一個屍團同一個mixmatch團打got5 好似無乜道理
回復 支持 反對

回復 10# siumolkz

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=rgyJaY5TFJ8
所以我拍左呢條片 話比人知玩鎚玩刀仲好玩a_a
回復 支持 反對

回復 8# ken1100a

重點就係:打打下無啦啦比人logo 而我地係無用禁槍無logo無bin c
回復 支持 反對

咁快有人比反對 雖然我都估到
回復 支持 反對

回復 14# ken1100a

我有就唔會開呢個post啦~_~就係無啦啦比人logo先想拎出黎同大家講下
回復 支持 反對

回復 16# alanlala

當然練勁d係唯一方法唔比人串 但講真街場入面 時時出現"只怕跟不上的隊友"既情況 葉問就話一打十姐a_a
回復 支持 反對

回復 17# siumolkz

比個like啦xD
回復 支持 反對

回復 30# yikhei1

其實got5屍就無問題a_a成個團都打得xD如果有人叫GOT5 match/mix 咁我會叫佢steam got5 :0)
回復 支持 反對