查看: 13931|回復: 41
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 價值觀問題(一般團同屍團不同的待遇)無品人士慎入

最近發現 原來屍團同一般團既待遇真係好唔同
好似我咁 我有ac係屍團都有ac係一般團(當然我唔會講我係邊個廢事比人踢 )
我次次打一般 都用番一般團個ac打
原因係 我用屍團個ac打一般 係會比人logo 叫got5 got1
但係用第二個ac 一次都未試過比人logo 叫got5
我想講既係 乜原來而家d人係咁無品 唔好講d小學雞 有d大既一般團(唔開名)自己都係咁
好多人話打屍無技術 更有人打一般logo我 我話:不如got場屍?佢就會話 打一般叫人got屍 好笑
我都想講 你叫姚明同你got踢波?好笑喇
打屍個陣 都會有一般團既人輸左叫我got5 但係又會話 你叫一般團got屍?好笑
我就真係笑喇 乜都你地講晒
做人可唔可以有品d? 打一般就係大晒? 我入屍團係我自由 一定要比你地串?
講真 我有時真係唔想再打街場 次次一定有人logo bin c又串串貢又話我地垃圾咁
回復

真係想有人應下都無
回復 支持 反對

太多字 唔想睇
回復 支持 反對

打屍都可以打到好勁的..
回復 支持 反對

你打一般真係無咩理由叫人got屍
但係一般團既人打c輸左叫你got5,你咪串番佢囉=]
回復 支持 反對

回復 5# komarco

但係如果我係屍團 你叫一個屍團同一個mixmatch團打got5 好似無乜道理
回復 支持 反對

回復  komarco

但係如果我係屍團 你叫一個屍團同一個mixmatch團打got5 好似無乜道理 ...
carbi159 發表於 14-8-2012 23:28

咁打一般比人串咪打番一般囉,一係唔好理d無品仔
打c人地死左串你咪叫佢打番c囉~~
回復 支持 反對

最近發現 原來屍團同一般團既待遇真係好唔同
好似我咁 我有ac係屍團都有ac係一般團(當然我唔會講我係邊個廢 ...
carbi159 發表於 14-8-2012 22:18

前題係點解你會比人LOGO先?通常死左先會.
回復 支持 反對

成個cso我主打足球~
回復 支持 反對

"某"部份人認為打一般先要技術
佢地心中既殭屍得加龍同精準
回復 支持 反對