打印 上一主題 下一主題
收起左側

不如討論下點解香港既劇情唔夠外國既黎

關閉 [複製鏈接]
原帖由 手水手水 於 2007/3/28 05:44 PM 發表

你自己文盲就唔好怪人講野一舊舊'''自己拉番第6頁放大你隻眼睇清楚d ok?
你真係唔知 鬼唔知阿媽係女人點解???咁算了!!! 我所謂既各人有唔同既意見
就係例如 我覺得香港d劇好過外國果d 咁可以嗎??
點解你咁 ...

唔好意思 第一你人生攻擊 就唔岩
第二 討論不一定要玩過先得.....看過內容介紹地型都可以討論....重有我想不代表沒有玩過

[ 本帖最後由  於 2007-3-28 20:15 編輯 ]
回復 支持 反對

再係咁嘈落去都冇意義
不如講下香港人有咩需要改善
如果冇既話
咁我都冇野好講
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

原帖由 nomygf 於 2007-3-28 10:24 發表

唔好意思 第一你人生攻擊 就唔岩
第二 討論不一定要玩過先得.....看過內容介紹地型都可以討論....重有我想不代表沒有玩過

你在講笑嗎=.=????未玩過得聽人講/睇????可以知好唔好玩??唔好玩啦 哥哥
你在睇番佢個post 點解香港既劇唔夠外國來
咁你未玩過外既點知好唔好玩 又點討論'''
呢d野唔洗我講啦掛
天呀 我點人生攻擊????? 邊個唔知阿媽係女人 係人生攻擊???''天呀
我撞到咩人呀><
原帖由 RockBox 於 2007-3-28 10:02 發表

我係文盲都好過你識幾隻字就串串貢啦
我隻眼放到盡都淨係睇到一舊舊野
咁不如你去讀多幾年書
識多幾隻字
先學人串人啦

拿, 你覺得香港果d劇好過外國咪繼續咁覺得囉
冇人阻止你喎
講真我冇諗過又點 ...

我有串人????你like啦 其實你呢d係咪得把口呢???
香港既唔夠外國來?有幾多個同意呢???
睇來你真係讀得書少=.='''我講d野睇來你消化唔到
算 我再講白d''''如果我話外國既唔夠香港來
咁得唔得呢????點解一定要討論香港唔夠外國勁?
我前面講d野 只想講既係 你個post好無謂
完完全全搵野來嘈同睇死香港
相信大部人都唔會點覺外國好掛(可能因為冇玩過 he)
其實你覺得外國好過香港係冇問題架 由頭到尾我都冇覺話香港會勁過外
只係你講d野太串香港人同睇死香港人''所以先出口話你呢''''呢個post我唔會再來'''
可說得上不知所謂的一個post!!!!!!!!!!

[ 本帖最後由  於 2007-3-28 13:54 編輯 ]
回復 支持 反對

版主請鎖文...
這篇文章已逐漸演變為針對某人而討論的文章
而不是針對劇情,每人觀點不同(正如我喜歡吃中國菜,別人喜歡吃日本菜)
你們不應執著別人吃什麼才是...不然沒結果的
如執著別人吃什麼,倒不如來個中西合壁,互補不足吧(可能別人的觀點也有可取之處)
回復 支持 反對

原帖由 手水手水 於 2007/3/28 09:39 PM 發表

你在講笑嗎=.=????未玩過得聽人講/睇????可以知好唔好玩??唔好玩啦 哥哥
你在睇番佢個post 點解香港既劇唔夠外國來
咁你未玩過外既點知好唔好玩 又點討論'''
呢d野唔洗我講啦掛
天呀 我點人生攻擊????? 邊 ...

算吧,我不是說你 "鬼唔知你呀媽係女人"呢句.....
如果你不知請看清看楚你的回復吧
另外...討論不一定要有玩...難到你沒有玩過就不能討論???
可否討論外國劇情的"地型"比香港劇的"地型"???
難到你沒有到過日本就不能討論日本嗎??? 看過關於日本的文章/圖片不能討論嗎???
如果你不知到討論是什麼意思可以查查字典。
希望【手水手水】你唔好咁自私, 個人有個人的意見, 不到你在這裡評論對與否
再說下去都沒有意思
希望版主關題
回復 支持 反對

原帖由 神秘二代 於 2007-3-29 03:55 發表
版主請鎖文...
這篇文章已逐漸演變為針對某人而討論的文章
而不是針對劇情,每人觀點不同(正如我喜歡吃中國菜,別人喜歡吃日本菜)
你們不應執著別人吃什麼才是...不然沒結果的
如執著別人吃什麼,倒不如來個中 ...
原帖由 [S]yip_o 於 2007-3-28 21:23 發表

你就黎比人扣到無分啦

外國還外國啦,香港d人都唔同外國人既口味

所以先轉下話題
回復 支持 反對