打印 上一主題 下一主題
收起左側

[禁止修改]E-T~【討伐之蹤跡】Ex2,50版~意見及下載

關閉 [複製鏈接]
頭像被屏蔽
回復 支持 反對

原帖由 leeming 於 2007-4-5 15:39 發表
今日我1500KILL時出隻火雞係4P控制..而且佢唔郁會一直封住我個助攻口.出唔到其他助攻..
佢郁左之後變番我= =(我係5P)

問題已找到原因@@將在下版時更新修正~
回復 支持 反對

馬車大件,D箭易避,可以加少少血
回復 支持 反對

原帖由 傻仔明 於 2007-4-6 13:29 發表
馬車大件,D箭易避,可以加少少血

@@小弟今日玩左場 都係用馬車=口=~係比人屈左飛起的@@可能未升6+3~但會考慮加強~~多謝師兄意見~
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

一個新手(我...)為左同光仔試劇

合隻哈(單係合,唔係食兵,資源用秘技...)

都用左23分鐘.......................................

et合兵好複雜,唔岩我依d咁單純既人玩Orz
回復 支持 反對

原帖由 小稻 於 2007-4-7 06:38 發表
一個新手(我...)為左同光仔試劇

合隻哈(單係合,唔係食兵,資源用秘技...)

都用左23分鐘.......................................

et合兵好複雜,唔岩我依d咁單純既人玩Orz

唔明合哈點解要23分鐘- -同埋個人認為單純同難合兵係兩樣野黎~_~"

原帖由 leeming 於 2007-4-7 03:17 發表

馬車好似更加少人用..之前法遊好似好用好多
e+法蘭克福好似剩係得升鐵有用..但鐵改到難升左

@@法國會諗下點加返文明平衡,馬車將會被加強~
回復 支持 反對

ET合兵真係好煩.....,勁難記,玩左好多次都記唔到,唔知係咪我記性差..
但我玩進化玩幾次就記到...
ET合兵好易合錯- -

同埋....作者有無留意到織田D血太過少
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

原帖由 rewq 於 2007-4-8 13:09 發表
ET合兵真係好煩.....,勁難記,玩左好多次都記唔到,唔知係咪我記性差..
但我玩進化玩幾次就記到...
ET合兵好易合錯- -

同埋....作者有無留意到織田D血太過少

@@師兄諗下j田如果高攻左之後會有咩後果@@?~~同埋合兵方面 唔好記啦~haha 因為可能會改合法 a_a有時記得要睇多兩睇先合~
回復 支持 反對