打印 上一主題 下一主題
收起左側

[禁止修改]E-T~【討伐之蹤跡】Ex2,50版~意見及下載

關閉 [複製鏈接]
師兄話j田合得快突擊勁....我想問下有咩3lv兵合得快唔勁的
論突擊j田點都唔夠成吉勁.....
講拆堡成吉羅賓先啦,完全唔知j田有咩特點,佢攻速係快,但係要行埋去成堡....
j田箭防1...行埋成堡人地搵d兵擋住,已經死一大堆
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

原帖由 leeming 於 2007-4-9 10:01 發表

j田易合啊ma= =
你合得成吉黎人地應該都有人合左...j田爆野超快..如果人地d兵係晒出面食分..你爆入去人地未必趕得切番去
而且羅果d行得咁慢..如果計爆堡..j田應該算最快....隻隻兵有佢既優點ma
如果你係想 ...

UM~~~同意呢位哥哥既意見,因為j田係可以得10隻埋城堡已經可以秒~如果硬要話織田打弓手而比弓手打到傻既話,點解唔可以講下哥德10隻已經打1隊長弓呢~? 技巧之說,多弓用威廉係明智,多弓用織田係智障(無串成份)。
織田打埋身兵可以講秒殺 加上運用助功既技術~死守機會十分低呢~
即係咁,織田好平係公認,我試過織田加哥德攻人,你唸下o.o~

玩evo咁講丫~~evo 織田又攻到幾多個弓手呢~? 領主都攻唔入 唔好講書同羅賓~~FFA 玩織田真係唔建議!!
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

原帖由 leeming 於 2007-4-9 16:13 發表
2.14個7P俾石6P有問題..俾唔到;P

個bug好搞笑XDD~~只要8P未死就比到~~8P死左就比唔到0 _ 0~~下版會修正~
同埋我有D野想問問大家意見!~!
小弟想改到 一企去比石人地果個位~就會自動用金肉木換石~~咁好唔好@@~~因為有時想比10-20同盟= =~~會好煩下~~比比意見~
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

原帖由 leeming 於 2007-4-10 13:23 發表

咁樣改埋2石換1木1肉1金咁個效率會唔會快d..因為10石係換唔到野e+既版本=0=

我唸所需時間多的是=.=~
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

原帖由 leeming 於 2007-4-10 06:08 發表

咁又係..不過平時就係差果幾金先合到=_=

而家既問題都不大,我驚到時整左之後 時間會好耐 同埋會出現某些 不滿@@~~
回復 支持 反對

羅賓攻11+18啦喎,,,都好勁嫁啦

我就覺得羽弓要改返廢少少..

攻速快,行得快,哥德都防到...好多兵都唔夠佢黎啦....

我認為要改一改-___-”

同埋鐵會唔會改份難合呢,,,又艾息 又哥又 長弓-”-...

如果仲咁難合..我諗我唔會再玩鐵lu,, 鐵又好似好廢,,,13+5攻...比羅賓秒咁制..

如果我合 都會合哈啦,,

回復 支持 反對