查看: 7736|回復: 18
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[原創]Wii Game推介(日版) 31/7最後更新~

關閉 [複製鏈接]
將會不停更新~
希望版主置頂~

ZELDA

ACTION

1 PLAYER       (推介比男仔玩)

正點: 鐘意打交解迷既人就玩呢隻啦~畫面靚~
缺點:諗唔到...

---------------------------------------------------

WII SPORTS

SPORTS

1~4 PLAYERS         (一家大細都玩得)

正點:有d搞gag場面~
缺點:
-----------------------------------------------------------------------------

YOUR FIRST STEP TO WII

MINI GAMES

1~2 PLAYERS         

有9種小遊戲~可以同人比賽~
有射槍, 跑牛, 乒乓波, 釣魚, 坦克車, SNOOKER, 配對, 撞撞球, 轉轉對

--------------------------------------------------------------------------------------------------

SUPER PAPER MARIO

2D+3D ARPG

1PLAYER      (MARIO FANS必玩)

正點: 2d +3d 首創~
缺點: d迷好刁鑽...
----------------------------------------------------------------------------------------

ELEBITS

ACTION <---唔知係咪

1~4 PLAYERS     (推介比女仔)

正點: 幾得意~過癮~
缺點: 男仔可能覺得悶
-----------------------------------------------------------------

超執刀Z

ACTION =.="

1 PLAYER   (想做醫生既人要玩)

正點: 仿穴度好高~
缺點: 激難玩

----------------------------------------------------------------------

BLEACH 白刃閃耀圓舞曲

FIGHTING

1~2 PLAYERS

正點: 有bleach最新既人用
缺點: 亂fing個wiimote都贏到-.-

回復

RAYMAN RABBITS PARTY

MINI GAMES

1~4 PLAYER    (大家大細都玩得)

正點: 勁多隻MINI GAMES....又勁搞笑...包笑死
缺點: 冇
------------------------------------------------------

COOKING MAMA 世界料理大會

MINI GAMES

1~2人    (推介比女仔玩)

正點: 有55種菜同挑戰mode玩~
缺點: 男仔玩得好悶...(我係個例子...)
--------------------------------------------------------------

THE DOG ISLAND

ACTION

1 PLAYER   (推介比女仔玩)

正點: 鐘意狗人既人玩啦~幾得意
缺點: 唔知-.-
--------------------------------------------------------

ONE PIECE UNLIMITED ADVENTURE

ACTION+FIGHTING

1~2 PLAYERS (愛OP人一定要玩!)

正點: 對戰勁多人用...耐玩~
缺點: 冇~~~
-----------------------------------------------------------

BIOHAZARD4 WII EDITION

ACTION

1 PLAYER   (血腥|驚險)

正點: 用體感操控~驚嚇~
缺點: 同ps2版冇咩大分別
---------------------------------------------------

牧場物語~和平之樹

RPG

1 PLAYER  (男女都岩玩~)

正點: 多左好多新系統~如: npc會結婚, 自己個bb會長大幫你手
缺點: 玩得耐會悶= =

----------------------------------------------------------------
高達戰士~ms戰線0079
arpg
1~2 Players
優點: 第1視點~感覺好好
缺點:

----------------------------------------------------------------
mario party 8
1~4 Players
優點:好多小遊戲~可以多人玩~
缺點:冇左上代既 "1round玩1次遊戲"

評分

參與人數 1樂點 +8 收起 理由
brian1994 + 8 GD

查看全部評分

回復 支持 反對

留住先....因為驚唔夠用
回復 支持 反對

請問推介既定義係.....?
不如你改左個標題把啦~_~
回復 支持 反對

唔知點回好

就咁回你多謝分享又好hae

不過我有買當中的幾隻就是了
回復 支持 反對

原帖由 呀細 於 2007-6-3 22:58 發表
請問推介既定義係.....?
不如你改左個標題把啦~_~

覺得好玩既game-.-"
回復 支持 反對

好小字-.-但係都有晒圖
回復 支持 反對

個d係介紹=.=

因為要exam

遲d+多d字
回復 支持 反對

原帖由 rkelvin 於 2007-6-4 23:26 發表

覺得好玩既game-.-"

我覺得係post左佢有d咩game 不如加多d字 講下好同唔好吧
回復 支持 反對

+左缺點同正點...
回復 支持 反對