查看: 23979|回復: 18
打印 上一主題 下一主題
收起左側

∼∼*曙光物價表(點數)*∼∼

曙光物價=](點數東西)
GAME錢:1:3m
--------------------------
飛行器~
30lv+0云 20m~25m
30lv+1云 60m~65m
30lv+2云 120m~150m
30lv+3云 250m~280m
30lv+0手女 35m
30lv+1手女 70m
30lv+2手女 110~130m
30lv+3手女 250m~300m
30lv+0雪花 45m~60m
30lv+1雪花 80m~90m
30lv+2雪花 140m~160
30lv+3雪花 300m
30lv+0滑板 50m~75m
30lv+1滑板 100m~120m
30lv+2滑板 170m~190m
30lv+3滑板 300m
50lv+0云 70m~80m
50lv+1云 150m~180m
50lv+2云 350m~280m
50lv+3云 450m~550m
50lv+0手女 75m
50lv+1手女 120m~140m
50lv+2手女 250m~300m
50lv+3手女 400m~450m
50lv+0雪花 80m~90m
50lv+1雪花 140m~160m
50lv+2雪花 350m
50lv+3雪花 500m~550m
50lv+0滑板 110m~130m
50lv+1滑板 170m~190m
50lv+2滑板 300m
50lv+3滑板 550m~600m
m石 30m~45m~
寵物(勁多-.-)
30lv(寵差唔到咖=])
武者熊 30m~40m
+1武者熊 60m
+2武者熊 80m~100m
鬼女小湘 35m~40m  
+1鬼女小湘 60~70m
+2鬼女小湘 100m
鐵鼻穿山甲 32m
+1鐵鼻穿山甲 55m
+2鐵鼻穿山甲 85m
閃靈飛魟 30m~40m
+1閃靈飛魟 60m~70m
+2閃靈飛魟 80m~100m
鬼女小瞳 30m
+1鬼女小瞳 50m~55m
+2鬼女小瞳 65m~75m
殺手熊 20m
+1殺手熊 35m
+2殺手熊 65m~75m
--------------------------------
45lv寵(差唔到咖=])
闇月小思 50m~60m
+1闇月小思 80m~90m
+2闇月小思 180m~210m~
幻影飛象 50m~60m
+1幻影飛象 80m
+2幻影飛象 180m~210m
赤血土偶 50m~60m
+1赤血土偶 75~85m
+2赤血土偶 180m~200m
長耳飛象 40m~50m
+1長耳飛象 65~70m
+2長耳飛象 180m~200m
靈月柔柔 60m
+1靈月柔柔 75m~100m
+2靈月柔柔 150m~200m
獨眼大牙 55m
+1獨眼大牙 75m~100m
+2獨眼大牙 150m~200m
60lv寵(差唔到咖都^_^)
叮鈴洛奇 150m
+1叮鈴洛奇 350m
+2叮鈴洛奇 450m~500m
獵影飛螳 120m
+1獵影飛螳 170m~200m
+2獵影飛螳 450m~500m
法靈阿飄 100m
+1法靈阿飄 150m
+2法靈阿飄 200m~220m~
地螳小刀  170m
+1地螳小刀 300m~350m
+2地螳小刀 600m~750m
幽光蝶 170m
+1幽光蝶 300m~350m
+2幽光蝶 600m~750m
叮噹洛可 150m
+1叮噹洛可 350m
+2叮噹洛可 450m~500m
----------------------------
其他~~~
3日月盒  200m~220m
1日月盒 130m~150m
3日星盒 100m~130m
1日星盒 70m~80m
金單 25m
靈單 7m~10m
仙單 30m~45m
同心 2m5~3m5 1個
防紫 30~40m
防紅 50~60m
黃金草 天價=.=
紅草 6m條
改名(寵) 5m~10m
1日喂食 15m~18m
2日喂食 25m~27m
3日喂食 30~38m
-------------------------------
希望我可以幫到你地^_^

評分

參與人數 1樂點 +40 收起 理由
百日祈禱﹏。 + 40 幫到好多新手@@

查看全部評分

回復

大量thx你....
回復 支持 反對

多謝=v=
我都係無聊做做姐[[yoyo_112]]
回復 支持 反對

[[yoyo_134]]  幾好  加油  睇過 有d唔係咁好  有d個價-小小   +2大牙冇咁貴個d啦
回復 支持 反對

囧-=_=
我搞D野係咁咖/口\[[yoyo_137]]
回復 支持 反對

+2 大牙 我53m 收到.......
回復 支持 反對

原帖由 好好先生9號 於 26-3-2008 19:28 發表
+2 大牙 我53m 收到.......

有水魚=.=||||[[onion_55]]
回復 支持 反對

+2大牙好平!!

有人80幾100m賣啊!!
回復 支持 反對

你D價真係勁高=.=+2小刀你出到600M=.=我450M都收到啦=.=
D寵價高左D,可能果次我見到平啦,旦係+2小刀E家普遍應該都係500M左右
同埋洛可=.=如果平D我可能同你收,如果係的說我星期六搵你~
回復 支持 反對

原帖由 牛油 於 27-3-2008 20:33 發表
你D價真係勁高=.=+2小刀你出到600M=.=我450M都收到啦=.=
D寵價高左D,可能果次我見到平啦,旦係+2小刀E家普遍應該都係500M左右
同埋洛可=.=如果平D我可能同你收,如果係的說我星期六搵你~

講真,...我咩都冇[[onion_62]]
回復 支持 反對